onsdag 27 augusti 2014

Depend hösten 2014

När jag kom hem idag väntade höstens minilack i vackra juveltoner från Depend i brevlådan. Härligt!

Hade så gärna bjudit på snitsiga pressbilder, men de verkar inte ha kommit upp i bildbanken. Skumt! Mycket krångel innan jag lyckades kolla där också, jag surfar nämligen över telefonen, eftersom nätet här verkar ha tagit en sen semester... Men nu, till lacken:


I höstkollektionen 2014 finns en massa härligt starka färger som för tankarna till gnistrande ädelstenar och lyxiga tyger. 145 är guld- och prismatiskt glitter i klar bas, 416 är en ljus guldskimmer,  417 en varm rödguldskimmer, 418 ett rödlila krämlack, 419 vinrött skimmer med lila microglitter, 420 ett klassiskt mörklila skimmerlack, 421 är knallrosa med blåturkosa glassflecks, 422 skimrande mörkt kungsblå, 423 mellangrå kräm, 424 stålskimrande duvblå, 425 (även till vänster här) mellanblå kräm med grönt skimmer och slutligen vackra smaragdgröna 426.  192 skijer sig både färg- och nummermässigt. Det är ett vanligt beiget krämlack.

Kanske syns några av färgerna bättre i inomhusljus och blixt? Hoppas att ni har nytta av denna expressbloggning med förstaintryck. Spontant är det lacken ni ser allra överst, guldbrons, smaragdgrön, sammetsblå, mörklila och den spännande blå med skimret de som gör mig mest nyfiken. Vilka färger blir ni sugna på? Vad vill ni se på mina naglar först?

Om nätet behagar samarbeta ikväll utlovas NOTD! Veckodagen blir ledtråd till färgen...

14 kommentarer:

 1. Inte för att rosa är min grej riktigt men jag blev nyfiken på kombon av rosa och blåturkos :)

  SvaraRadera
 2. Många fina nyanser denna gången!

  SvaraRadera
 3. Åh läckert, jag gillar juveltoner!

  SvaraRadera
 4. Ser ut att vara riktigt snygga färger där, vill gärna se mer av dom :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det! NOTDs kommer allt eftersom :)

   Radera
 5. När kommer dom ut i butik? Fina :)

  SvaraRadera
 6. Tycker det ser ut att vara en trevlig kollektion.

  SvaraRadera