tisdag 26 augusti 2014

Hårvård från Nashi Argan



När sommarslitet hår ska möta höstens kyla och regn behövs ordentligt skyddande och närande hårvård. Just nu testar jag Amika, men inom kort ska jag provköra även Nashi Argans serie med ekologisk arganolja och linfröolja. 

Nashi Argan Shampoo och Conditioner (189 kr/st) ska vårda och återfukta håret på djupet utan att tynga ner. De ska göra håret mjukt och följsamt samtidigt som de återskapar hårets naturliga glans, Nashi Argan-serien ska även motverka friss och göra håret lättare att borsta och styla.

Nashi Argan Oil (279 kr) är en återfuktande hårolja som med sin blandning av ekologisk argan- och linfrölja vårdar och reparerar håret efter sommarens påfrestningar. Oljan ska skydda håret från dagligt slitage och innehåller därför även värmeskydd. Plus i kanten för det!
Nashi Argan Deep Infusion (279 kr) är en intensivt fuktgivande och återuppbyggande mask för alla hårtyper. Lovar mjukt hår med mer glans redan efter första användningen.

Nashi Argan-serien passar alla hårtyper och säljs på salonger och på nätet.

4 kommentarer:

  1. Jag har precis börjat med schampo och balsam från Nashi och det lilla jag har testat känns de grymt bra!

    SvaraRadera
  2. Nu blir jag spänd på recensionen av oljan!
    Mvh Christine

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den kommer! Jag är inte jättesnabb på att testa hårgrejer, för jag tvättar ofta håret lite mindre än två ggr/vecka, så håll ut :)

      Radera