söndag 21 oktober 2012

Recension: Clinique Moisture Surge Intense Skin Fortifying HydratorMoisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator från Clinique kom redan förra hösten, men det dröjde ett tag innan jag köpt mig en burk. Sedan dröjde det ännu längre innan jag blev färdig till att recensera, men nu är det dags! Vi börjar med att se vad jag skrev i samband med lanseringen:
Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator ska återställa hudens fuktbarriär och passar särskilt bra vintertid då huden behöver extra omsorg. Krämen är oljefri, men innehåller välbeprövade fuktigavare som glycerin och aloe. Den kan användas morgon och kväll efter 3-steget och passar bäst till torrare hud. Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator är allergitestad och 100% oparfymerad. (430 kr för 50 ml)
Jag använder Moisture Surge främst som ett komplement till övrig hudvård. Den funkar ypperligt som extra fuktboost över eller under annan kräm, blandad med BB-kräm eller för den delen alldeles själv. Den känns superskön och ansiktet blir alldeles mjukt. Anledningen till att inte bara använder denna är att jag ofta vill ha något lite mer aktivt, exempelvis Even Better med solskydd på dagen eller Turnaround Overnight Radiance Moisturizer som förnyar lite över natten. När jag vill vila huden lite lite, eller justera upp fuktnivån i någon annan kräm är Moisture Surge perfekt! Den är också ett mycket bra alternativ för den som vill ha mindre aktiv hudvård, eller bara klara sig med en enda (men desto lyxigare!) kräm.
Betyg: 5 av 5
Även föregångaren till Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator gillades såpass mycket av mig att jag ständigt hade en burk på gång. Nya varianten är ännu bättre och har en permanent plats i mitt badrumsskåp, trots priset. Har ni testat Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator ? Vad tyckte ni?

4 kommentarer:

 1. Tack för tipset! Jag är CLinique-nörd men kände inte till denna krämen som låter som ett bra komplement till min hudvårdsrutin vintertid
  Tycker jättemycket om dina recensioner och tips!!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är suverän på vintern!

   Tack snälla för att du skriver så, det är kul att höra! Recensioner kräver ju mkt mer att skriva än andra inlägg, och de får sällan så mycket kommentarer, trots att väldigt många läser just dem :)

   Radera
 2. Har testat eftersom jag älskar original-Moisture Surge, men blev besviken! Jag vill ju så gärna gilla den här. I teorin borde den vara helt rätt, men nej tyvärr.

  Cremen vill inte gå in i min hy alls utan lägger sej bara som en klistrig hinna utanpå, fetare cremer och även oljor går bra, men inte denna, knepigt. Tycker inte alls att den funkar för mej, ger inte den återfuktning, mjukhet och känns inte alls så skön som originalet :(

  Ska köra en omgång till när det blir kallare och se om det fungerar bättre (och för att göra slut på den), men det blir inte något mer köp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, vad trist! Hoppas att den funkar bättre för dig i vinter, eller att du kan hitta originalet och bunkra.

   Det är verkligen klurigt med krämer, så himla individuellt!

   Radera