onsdag 3 oktober 2012

Estée Lauder Pure Color Violet Underground

Det gäller att hinna skriva om höstkollektionerna innan julkollektionerna dyker upp! Min inbox har en hel del att bjuda på framöver, om jag bara hinner och orkar. Först ut är den ljuvligt lila höstkollektionen Violet Underground från Estée Lauder. Den är inspirerad av glamrock och djupa violetta och fuchsiafärgade nyanser.

 
I ögonpaletten Pure Color Five Color EyeShadow Palette Violett Underground blandas även congac och starka rosa toner in. Paletten kostar 555 kr. Visst ser den härlig lyxig ut? Paletter är verkligen min största svaghet.
I kollektionen ingår också:
Pure Color Quick-Thick EyeLiner i Punker Black (265 kr)
Sumptuous Extreme MascaraExtreme Black (355 kr)
Pure Color Velvet Lipstick i Black Cassis och Violet Crush (295 kr)
Pure Color Gloss i Chaotic Currant och Rebellious Violet (285 kr)
Pure Color Nail Lacquer i Black Iris (240 kr)
Jag gillar de dramatiska lila lookerna, och tror att man kan få till riktigt bra sminkningar till höstens fester med kollektionen. Tack vara de lite med neutrala tonerna i paletten tror jag att den kan komma till användning även till vardags. Vad tycker ni om Violet Underground? Har ni redan hunnit shoppa?

4 kommentarer:

 1. Jag har varit och fingrat på paletten på Åhléns flera gånger, men jag tycker den är för dyr när jag dessutom har alla färgerna i form av andra skuggor. Men fin är den - lite väl fin egentligen för att låta bli.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite väl fin att låta bli är ett mycket bra köpargument tycker jag :)

   Radera
 2. Paletten är så otroligt fin!

  SvaraRadera