måndag 29 oktober 2012

Mindre lyckad manikyr till blå måndagTill dagens blå måndag halade jag fram vad jag trodde var ett snyggt mörkblått kräm- eller jellylack (331) från Depends höstkollektion. När jag väl började lacka stod det dock klart att det var ett extremt skirt prickig(?) blått lack. Här ser ni tre(!) lager. Det är nästan lika skumt som kollektionssyskonet 330, men utan att var knottrigt. Frågan är nu: vad är detta? Är det ett effektlack? Skulle det glittrat? Rör det sig om olöst pigment?

20 kommentarer:

 1. Huu! Riktigt illa. Det är en sak med lack som ska vara knasiga men som inte blir snygga (som det underliga 334) Men när det ser ut som nått gått fel med tillverkningen... nää. Jag tycker det ser ut som dränkt och oglittrigt glitter... jag hoppas det är det iaf och inte olöst pigment!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, inte så kul. Man undrar verkligen hur det är, om det ska vara så, eller om det är en miss...

   Radera
 2. Men fan vilka skumma lack du har fått. Om det ska va så här är det misslyckat och ska det inte va det är det såklart misslyckat ändå:)

  SvaraRadera
 3. ser inte ens ut att vara samma lack, hade också trott det skulle vara mörkare :)

  SvaraRadera
 4. Herregud vad underligt det ser ut att vara, inget för mig tror jag. Och det kommer från någon som älskar allt fulsnyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen mer underligt än fulsnyggt!

   Radera
 5. Hmm....ser läbbigt ut! Som en peelingcreme?

  SvaraRadera
 6. Jag har ju sett vackrare...

  SvaraRadera
 7. Det liknar en flaska jag sett i Depends reakorg på MAXI ett tag nu. Ett genomskinligt med blåa peelingkorn i, tror det rörde sig om nagelbandspeeling eller liknande. Detta är ju till skillnad från den flaskan blått även i basen. Men annars skulle jag kunna tänka mig att det skulle sett ut så här om man skulle försöka lacka som vanligt med det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den lille flaskan har jag också sett! Den verkar ju faktiskt mer spännande...

   Radera
 8. Huua! Det ser inte så roligt ut :/ men ja Depend har en nagelbandspeeling som ser liknande ut. Fast i klar bas då. Detta var skumt. Känns ju som att det är ett lätt misslyckat glitterlack tycker jag då..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok, då är det bekräftat med peelingen. Ja, kanske är misslyckat glitterlack det mest troliga. Jag målade snabbt över med ett mer lyckat dito :)

   Radera
 9. Hahaha, peeling kräm! Precis vad jag tänkte på! Det ser lite ut som Depends egen "nagelscrub" som jag ibland står och funderar på att köpa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja :) Nu blir jag också lite nyfiken på nagelskrubben!

   Radera
 10. Jag hade också förväntat mig jelly, men blev väldigt besviken när ja målade med det. Tyckte det var hemskt fult faktiskt..

  SvaraRadera
 11. Aha, då såg ditt alltså likadant ut. Jag funderade på om mitt var ett måndagsexemplar...

  SvaraRadera