onsdag 31 oktober 2012

Oktoberkavalkad

Det var verkligen längesedan jag visade någon kavalkad med dagens öga i bloggen, men nu tyckte jag att det var dags. Såhär har jag alltså sett ut under oktober månad. Ganska varierat, eller hur? Vilket öga gillar ni bäst?

Jag tycker själv att det är väldigt kul med både kavalkader och dagens öga. Att döma av kommentarsfrekvensen är jag inte säker på att att så många tycker likadant. Naglar och produkterbloggeri är ju också kul, men jag måste säga att jag saknar själva sminknörderiet och att se hur andra varierar sig till vardags i sminkbloggosfären. Tipsa mig gärna om du har, eller känner till, en kul sminkblogg som jag verkar ha missat!

9 kommentarer:

 1. Min favorit är nog det enda vänsterögat, tror jag är dålig på höger och vänster. Men det enda som är tvärtom mot de andra :) hoppas du förstår vilket jag menar :) jag tycker också det är jättekul att se hur andra sminkar sig från dag till dag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul, den gillar jag också! Och skumt att det oftast bara är mitt ena öga som fastnar på bild :)

   Radera
 2. gillar alla, men favoriterna är nog de två första :)

  SvaraRadera
 3. Jag gillar också dagens öga! Mina två favoriter här ovan är nr 6 uppifrån i den vänstra raden, och i den högra raden nr 7. Är inne i en eyeliner period... Men alla är fina!
  En blogg jag brukar kika in i är Helena Rönnblad, "imakeyousmile.se".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så roligt att höra! Eyeliner är ju himla gött, det lyfter så mycket!

   Tack för bloggtips, jag ska genast surfa dit!

   Radera
 4. Jag fastnade för den gula sminkningen längst ner till vänster. Den tar fram en grön ton i din ögonfärg som jag gillar jättemycket. Fin kombo liksom. :)

  Jag gillar också Dagens Sminkning-inlägg! Tycker det är jättekul att se hur andra sminkar sig, både till vardag och fest. Däremot är jag ofta dålig på att kommentera den typen av inlägg, trots att jag uppskattar dem. Jag kan ofta tänka när jag klickar mig vidare att jag borde ha skrivit att det var fint och inte bara tänkt det för mig själv. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Den gillar verkligen jag också! Orange och gult är kul till blå ögon!

   Roligt att höra att du också gillar inläggen. Och ja, det är ju verkligen lätt hänt att man mest klickar vidare, särskilt när man surfar i telefonen, har jag märkt.

   Radera
 5. Jooooo det är roligt med smink och sminkningar!!!! Och kavalkader med! Jag känner lite som du, jag vill visa smink men lack genererar ofta mer kommentarer hos oss och det tycker jag är lite trist. Det hänger såklart på att Sminkan som är huvudbloggare är lackoman, och jag är en slapp sminkbloggare, men iaf. Jag gillar den gråblå sminkningen typ i mitten med ganska markerad eyeliner. Jag gillar massa andra med såklart men den är extra fin:)

  Vad gäller sminkinspiration så kollar jag ganska mkt på youtube nu, det finns så många fantastiska artister där.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Intressant att du märkt samma sak! Tack! Den gråa varianten här gillar jag också, den blev jag nöjd med.

   Youtube är ingen dum idé, där har jag inte hängt så mycket.

   Radera