onsdag 24 oktober 2012

I brevlådan: Oliva by CCS Age Well Hand + Body by CCS i ny kostym

Lagom tills kallare väder gör sitt intåg har Oliva by CCS och Akademikliniken tagit fram en handkräm som motverkar åldersförändringar och skyddar mot solens strålar (SPF 15). Jag har inte hunnit testa än, men är över lag förtjust i handkrämer med SPF, så jag tycker att det verkar lovande! Oliva by CCS Age Well Hand (89 kr, 75 ml) innehåller, liksom resten av serien, stamceller från den odlade äppelsorten PythoCellTec Malus Domestica, antioxidanter, mjukgörande olivolja och futkgivande hyaloronsyra. 

Just nu ingår både dagkrämen och nattkrämen från samma serie i min hudvårdsrutin. Egentligen har jag en hel del nytt att testa på lut, men det känns dumt att hugga in på nyheter när man ska åka till BB vilken dag som helst.

Body by CCS är en klassiker bland hudlotioner och ett riktigt budgetkap med sina 59 kr för 400 ml. Denna hösten kommer den parfymerade varianten (finns alltså även utan parfym i ljusrosa flaska,) i en ny lilarosa flaska med ny doft. Doften har inslag av plommon och röda äpplen och luktar riktigt gott.

2 kommentarer:

  1. En bra handkräm är ett måste så här års.=) Hoppas den där är bra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Efter första användning verkar den lovande!

      Radera