lördag 27 oktober 2012

Ny Urban Decay Naked-palett: Naked Basics Palette

Hur kan detta ha gått mig förbi?! Urban Decay Naked Palette har fått en lillasyster i paletten Naked Basics Palette. Jag snubblade över den hos HqHair (£20), och även om jag själv har svårt att motivera ett köp just nu kan jag tänka mig att många av er blir sugna. Balansen mellan ljusa och mörka skuggor ser perfekt ut, eller vad tycker ni?

14 kommentarer:

 1. Men vad?! Har också helt missat denna. Den ser trevlig ut, dock väldigt basic men det är såklart meningen. Även om jag gärna vill ha alla Naked-paletter så får jag nog hålla tillbaka här, har så många paletter... Ska jag köpa måste de tillföra nåt nytt till samlingen och det kan jag inte se att denna gör. Dessutom tycker jag priset var lite saftigt i förhållande till de stora paletterna... Där får man ju med pennor och borstar o dyl. För det är väl 6 skuggor? Beskrivningen måste va fel, för de har beskrivit Naked-paletten på HqHair...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den platsar tyvärr inte riktigt hos mig heller. Jag håller med om att priset är lite saftigt, eventuellt är dock skuggorna större än i originalpaletten. Och ja, beskrivningen på Hq måste vara fel. Himla störigt. Det blir kul när någon köper den, så att man får se den "live"!

   Radera
 2. Den här har gått mig förbi också!
  Hm, jag var väldigt sugen på tvåan, men hoppade i slutändan över den. Vilket såhär i efterhand kanske inte var ett så tokigt beslut faktiskt: Igår lade jag en guld-bronsig make up med skuggor från Too Faced Shadow Bon Bons (looove it!!!!) och Naked-paletten. När jag kom hem på natten satt TF-skuggorna precis där de skulle medan den enda skugga jag använt från Naked hade lagt sig som en navelsträng i vecket. En tydlig och intressant jämförelse av dessa två märken.
  Många skuggor vill ju gärna hasa ner, men jag kan verkligen, verkligen rekommendera Shadow Bon Bons! Rörde sig inte en millimeter, plus att hela paletten är fullkomligt ljuvlig....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh! Bon Bons! Nu hoppas jag på ett inlägg från dig ;)

   Jag gillar faktiskt både TF och UD. För mig sitter de lika bra, iallafall på UDPP.

   Radera
  2. I det här fallet använde jag Lumenes primer. Har en liiiten liiiiten skvätt UDPP kvar som jag kan testa med. Annars är den medföljande Candlelight Shadow Insurance från TF nästa att testas.

   Radera
  3. Jag tycker att Lumenes och de olika SI-varianterna från TF är ungefär lika bra, men inte alls lika bra som UDPP:n. Det är ju dock himla klurigt med primers, det verkar var extremt individuellt.

   Radera
  4. Ja det verkar individuellt, precis som du säger. Måste handla om hudtyp och appliceringsmetoder?

   Du? Du som vet allt. Apropå primers, vad är ditt bästa primertips för ansiktet? Jag skulle vilja investera i en ny. Jag har haft Beauty flash blam, men det är väl egentligen inte en regelrätt primer. Något i mellanprisklass kanske? Bara om du kommer att tänka på någon på rak arm sådär. Jag funderar lite på att testa Lumene. Jag gillar generellt deras produkter.

   Radera
  5. Så himla svårt! Jag har inte riktigt hittat någon favorit. Lumenes gillar jag för lystern, men jag vete fasen om de gör något för hållbarheten. Jag använder dessutom väldigt sällan foundation, så jag är inte helt rätt person att fråga om det är det man är ute efter.

   Elfs jättebilliga mineralprimer hade jag för länge sedan, och den var riktigt bra, minns jag.

   Radera
  6. Ska nog testa både Lumene och ELF. Med de priserna kan man ju testa och förkasta i så fall :) Tack!

   Radera
 3. Oh, den såg fin ut... Perfekt på resande fot, men inte så prisvärd, nej. Är grymt sugen på Naked2 nu eftersom jag gillar lite mer neutrala toner än i ettan. Men så har jag ju Naked, blir lite mycket med två så lika paletter, hmmm, dagens I-landproblem ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har faktiskt också stått över NAked 2 just av den anledningen. Svårt :)

   Radera
  2. Funderar på att kanske sälja originalet på ebay/tradera och köpa 2:an istället.

   Radera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera