måndag 1 oktober 2012

Dagens öga med Misty Landscape och dagens detalj från Lindex Missoni

Idag blev det vist så att blå måndag fortsätter även på ögonen. Jag har plockat fram den fina Lumene-duon Blueberry Long-Wear Solo och Duo Eyeshadow Misty Landscape från förra hösten.

Dagens gunk: rouget CORALista från Benefit, kajalen Deep Cobalt från Clinique, bronzerduon Sun Bunny ur The Bronzed & The Beautiful - French Riviera Edition (färgprover här) från Too Faced, All-in-one BB Cream från The Body Shop (färgprov!), Lumene-duon Blueberry Long-Wear Solo och Duo Eyeshadow Misty Landscape, matta skuggan Mist från FACE Stockholm och High Impact Extreme Volume Mascara  från Clinique.

Jag har en viss förtjusning i läderarmband, så jag blev himla glad när jag såg att accessoarerna i Lindex Missoni-kollektion inte var i plast.  Här ser ni mitt lila nytillskott, som jag redan fått en del användning för.

6 kommentarer:

 1. Superfint, verkligen en snygg eyeliner till de skuggorna...

  SvaraRadera
 2. Vilken härligt blå färg! Armbandet var jättesnyggt förresten! Jag gillar det klassiska Missoni-mönstret men jag har inte kostat på mig något från kollektionen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag gillar också mönstret och fångade en klänning, ett nattlinne och ett par mysbyxor. Har ju knappt köpt något under hela graviditeten, men nu syns ju klädljuset så smått i tunneln :)

   Radera
 3. Jättefin sminkning. Armbandet stod jag och nöp i häromdagen, men köpte rosa bandet istället för jag insåg att jag redan har flera läderarmband. Funderade på om det var något me från Missoni-kollektionen som lockade, men klänningarna som jag hade span på var redan slut. Tycker mönstret är fint, men kläderna kommer ju att sitta på så många människor nu att det blir lite uttjatat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Jag slog till på ett rosa band också, lite för att döva shoppingsamvetet :) Det är ju lite risk för uttjat, men det kan inte hjälpas. Jag fick bla tag i en omlottklänning, den passar ju både nu med mag och sen till amning. Jag slog också till på en body och en kofta som kändes hyfsat könsneutrala till Pyret.

   Radera