lördag 13 oktober 2012

Intimt med ACO

I veckan shoppade jag på en ny flaska intimtvättolja och intimvåtservetter från ACO att lägga i BB-väskan. Samma dag damp nyheten Care Cleansing Mousse (59 kr/150 ml) ner hos mig tillsammans med lite pressinformation. Jag skriver ganska inte så ofta om intimhygien och dito vård här i bloggen, men inför exempelvis stundande förlossning tänker man ju lite extra på sådant.

Den nya tvättmoussen ska bli ett lätt och luftigt skum som rengör skonsamt och samtidigt motverkar uttorkning. Den innehåller endast fem ingredienser och är, enligt informationen, lika mild som vatten. Moussen är oparfymerad och den är, liksom resten av ACOs intimserie utvecklad i samarbete med gynekologer. 

Jag har egentligen svårt att tänka mig att överge min tvättolja, men tycker det är himla bra att ACO tillverkar så milda och billiga produkter och att de upplyser om hur man är snäll mot snippan. Här finns fler bra tips om man undrar något!

8 kommentarer:

 1. det där gillas, måste spana in genast :)

  SvaraRadera
 2. Jag funderar vad som är "skillnaden" mellan oljan och moussen? (inte att en är olja och en är mousse) Antar att de ska användas på samma plats och båda är snälla mot känsliga områden eller varför har de utökat sortimentet tro?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att oljan är att betrakta som snällare. Man kan dessutom använda den utan vatten om man vill, till att bara torka av med. Bra om man verkligen inte vill torka ut!

   Radera
 3. Hihi, når du ned dit fortfarande med magen?
  ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha, ha, det är knappt :) Jag börjar faktiskt tröttna lite nu...

   Radera
 4. Oljan är bra, jag tycker tvätten torkar ut. Undrar hur moussen är. Fast iofs, oljan funkar fintfint så verkar dumt att byta... Gillade deras tips, tycker det känns fint när företag bryr sig om såna grejer, som om de vill ta hand om mig lite extra:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller mig faktiskt också helst till oljan.

   Ja, det känns tryggt på något sätt :)

   Radera