tisdag 2 oktober 2012

Sista jobbdagen på länge

Efter filosoferande (eller dreglandet...) över paletten från Urban Decay igår, plockade jag fram en av dem jag redan har. Valet för på Naked Palette. Jag har använt skuggorna Virgin, Half Bakked och Toasted.   

Dagens gunk: All-in-one BB Cream från The Body Shop (färgprov!), rouget Cherry Blossom från Lily Lolo (färgprov här), UDPP, High Impact Extreme Volume Mascara  från Clinique, brynpennan Instant Lift for Brows från samma märke, paletten och Perfect Eyes Waterproof Eye Liner i Perfect Brown från Too Faced

Idag har jag jobbat sista dagen på väldigt länge. Känns smått surrealistiskt, men skönt.

12 kommentarer:

 1. fina skuggor! förstår att det känns konstigt att inte jobba på ett tag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, lite konstigt är det allt :)

   Radera
 2. Fin sminkning! Passa på att vila dig nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag jobbar på det, vila är min sämsta gren :)

   Radera
 3. Gud så härligt att slippa jobba, hoppas bebben dröjer lite nu så du får hinna känna dig avslappnad och pigg när den kommer. Jag fick ju tvillingar i februari 2001, men jag fick gå hem redan i slutet av november 2000 för jag var så himla stor och otymplig. Mina killar vägde ju över tre kilo styck så magen var rejält stor även om jag i stort sett mådde förträffligt. Men det var så himla skönt att bara få gå hemma och strosa och förbereda dig ett tag innan allt brakade loss.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, det måste ju varit sjukt tungt med två småttingar så! Jag hoppas verkligen hitta lite ork till förberedelser och slappning nu, hittills har det gått lite sådär. Man, eller iallafall jag, blir lätt lite deppig av att vara så trött.

   Radera
 4. Fröken Frodig4 oktober 2012 19:25

  Mycket fint! Naked-paletten är verkligen användbar och har superkvalité. Jag har provat skuggor från den i färger som jag inte skulle köpt annars och faktiskt gillat dom!

  Det enda negativa är att flera färger är för varma (Half-baked ser inte klok ut på mej - orättvist) eller glittriga, annars är den hur bra som helst.

  Att mina ögon tål den och inte rinner är ju största plusset, till skillnad från Too Faced - snyggt men svider, kliar och rinner! Har fortfarande inte haft hjärta att slänga min palett från dom trots att jag inte kan använda den. Den är ju så fin och var inte helt billig heller.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Är det inte lite kallare nyanser i Naked 2? Den kanske kan vara ett alternativ för dig?

   Så himla tråkigt att TF inte funkar för dig. Vilken palett är det du har? Kanske kan du sälja den?

   Radera
 5. Fint! Och så himla häftigt att du ska vara hemma och få en liten bebis!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Ja, det kan man ju knappt förstå, trots att det tex står en barnvagn i vår hall. Hjälp!

   Radera