söndag 28 oktober 2012

NailArt Sunday: Gala med Blue Addicted


Jag är väl medveten om att detta är ett gränsfall av nailart, men jag är ju inte så himla arty med naglar och ville gärna vara med på LeLacks NailArt Sunday ändå. När jag såg veckans tema tänkte jag nämligen direkt på en "rädda-planeten-gala" och då passar Blue Addicted från Essence perfekt! Det är ett av mina vackraste lack och jag använder det på tok för sällan. Här ser ni två lager över en ganska misslyckad manikyr som troligen kommer att dyka upp som blå måndag imorgon. Ni får ursäkta kladdet, men jag fotograferad i vått tillstånd för att inte missa sista kvällsljuset. Nu ska jag fortsätta med hallonteet. Det börjar bli lite drygt här...

Missa nu inte att vara med i tävlingen om nya hudvårsserien Sea Buckthorn Vitamin C från Natuvive. Lycka till!

14 kommentarer:

 1. Lycka till med hallonteet, tror jag vet vad du vill ha ut av det ;) Har själv gått 11 resp 12 dagar över tiden så jag vet hur drygt det är att bara vänta. Du kan ev. testa att krydda hallonbladsteet med att låta nejlikor dra med i också, det ska ha samma effekt tydligen och smakar rätt gott också.

  Jag gillar ditt lack iaf :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Både för komplimang och tetips! Det blir nejlikor nu genast :)

   Radera
 2. Jag tycker din galamanikyr är alldeles utmärkt. Den får mig att tänka på hur vår jord ser ut på bilder man sett tagna uppe från rymden! Fråga mig inte varför :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var precis så jag tänkte! Great minds osv :)

   Radera
 3. Det lacket har jag också, väldigt fint är det!

  Undrade lite om hallonte, men nu fick jag förklaring på det! Själv har jag inte haft problem att gå över tiden, snarare tvärtom. Jobbigt det också.
  Lycka till i alla fall! Hoppas du/ni slipper vänta alltför länge!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det är det verkligen!

   Ja, för tidigt är ju ändå värre. Det är ju bara segt och långsamt :) Tack!

   Radera
 4. Det platsar utmärkt på ett gala-tema:)

  Hallonte provade jag aldrig men väl storstäda, putsa fönster, ut och gå i terräng, ha sex, prata ut den, vila ut den... Hjälpte inte mycket utan det blev 13 dagar efter BF. Så jag ger inte så mycket för de där hjälpkurerna. Slappna av och försök tänka på annat, h*n kommer när det är dags. (men jag förstår att det börjar kännas drygt, en dag är som en vecka)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul, tack!

   Åh hjälp, 13 dagar! Jag vet ju egentligen att det kan ta så långt tid, men det är ju helt outhärdligt länge! Jag känner mig som en tickande bomb :/

   Radera
 5. Det är ett oerhört vackert lack! Ett av mina favoritlack faktiskt! Älskar det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med dig till punkt och pricka :)

   Radera
 6. Åh, det där hade jag nästan glömt bort! Det är så fint! Har ett liknande från Nicole by OPI som jag inte ens hunnit testa, det ska jag göra. Jag är bortrest denna veckan, men när jag kommer hem så!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så himla fint! Tack för att du fångade det åt mig :)

   Radera
 7. Fint! Det glittret verkar himla schysst...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, det är både snyggt och lätthanterligt!

   Radera