fredag 26 oktober 2012

Fler färger av favoriterna Chubby Sticks från Clinique

Detta är kanske inte någon supernyhet längre, men likväl trevligt och värt att uppmärksamma! Min läppfavorit, Chubby Stick från Clinique, har nyligen släppts i 10 nya nyanser. De nya färgerna heter  Heaping Hazelnut, Richer Rasin, Fuller Fig, Beautiful Blush, Two Ton Tomateo, Oversized Orange, Mighty Mimosa, Curvy Candy, Pudgy Peaony och Voluptuous Violet. 

De varma tonerna Two Ton Tomateo, Oversized Orange, Mighty Mimosa ser extra lockande ut tycker jag! Vilka färger lockar er mest? Det kan ju vara extra bra läge att shoppa nu, under pågående gåvo-kampanj. Vad jag har shoppat får ni se inom kort!

Clinique Chubby Sticks kostar 210 kr styck. De nya färgerna finn redan ute i butik. Här kan ni spana in de två pennorna jag redan har,  i 05 Chunky Cherry och 04 Mega Melon.

11 kommentarer:

 1. Väldigt frestande... Den där Tomato såg fin ut!

  SvaraRadera
 2. Jag har min #02 i väskan varje dag!

  SvaraRadera
 3. Köpte den lila utan att tveka när jag såg den för drygt en månad sen. Var så sugen på att prova lila läppar, men alldeles för feg för att gå direkt på ett "täckande" stift. Helt amazing var den. Inte många dagar den inte har varit använd sen jag köpte :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken bra idé! Dessa pennor är verkligen en bra inkörsport till läppstift.

   Radera
 4. Vill bara tala om att jag fick reda på idag att Sephora ska öppna i december. Trodde det skulle bli nästa år, men stämmer det är det kanon!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh så bra! Tack! Jag fick också besked från dem idag, men de sa inte exakt datum. Så fort jag vet mer kommer en fet uppdatering :)

   Radera
 5. Fröken Frodig28 oktober 2012 18:53

  Curvy candy, Mighty mimosa och Pudgy peony ser superfina ut, skulle jag mot all förmodan våga lite mer så vill jag testa Voluptous Violet och Two Ton Tomato också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man skulle ju nära på vilja ha hela gänget :)

   Vi får hålla tummarna för ett fint litet julkitt!

   Radera