torsdag 4 oktober 2012

Too Faced Limited Edition Winter Holiday Collection 2012

Årets julkollektion från Too Faced är något av det finaste jag sett på länge! Precis såhär vill jag ha min vinter i år. Kollektionen består av fyra lyxiga paletter och smink-kit, och det är ju som bekant min största svaghet. Åh! Nu ska vi ta en närmre titt på alla fyra:

Glamour-to-Go Spun Sugar Edition (249 kr) är den enklaste, men kanske ändå den finaste, paletten i mitt tycke. Den är elegant, men liten och kompakt med praktiskt spegel i locket. 

Paletten innehåller fyra skuggor i guldbrun färgskala, fyra skuggor i silvrig färgskala, bronzer, highlighter/blush och läppglans. Bra både till vardags och till fest!

Kittet Love Sweet Love (449 kr) innehåller en palett med sex ögonskuggor, en bronzer, ett rouge, två läppfärger, en liten tub av ögonprimern Shadow Insurance, en tub av ansiktsprimern Primed & Poreless, världens bästa kajal Perfect Eyes Waterproof Eye Liner i svart och maskaran LashGASM Mascara. Det innehåller helt enkelt allt som behövs för både dags- och kvällssminkning och verkar rysligt prisvärt!

Jag skaffade mig liknande kittet Beautiful Dreamer förra året och har varit otroligt nöjd med det!

Sweet Indulgences (549 kr), kommer i ett vacker rosa och guldigt skrin som innehåller 16 ögonskuggor, två rouge och två bronzers, highlighetern Candelligth Glow, fullstor tub av ögonprimern Shadow Insurance och en dubbeländad pensel. 


Färgställningen på både ögonskuggor och ansiktsprodukter ser himla fin ut tycker jag, men jag är lite tveksam till att man fäller ner skuggorna över resten (om man nu gör det). Det verkar som att det kan bli en del spill...
 
Shadow Bon Bons (449 kr) innehåller tolv ögonskuggor i mestadels neutrala nyanser, spegel i locket, skimrande ögonskuggsprimern Shadow Insurance Candellight och en fullstor LashGASM Mascara. Detta ser ut att vara en klockren palett för alla som är på jakt efter en palett i neutrala nyanser med en blandning av matta och skimrande skuggor. Med tanke på kvaliteten på Too Faceds ögonskuggor är priset helt okej också (jag har många!).

Vad tycker ni om denna tjusiga vinterkollektion? Hamnar paletterna på er önskelista? I vilken ordning?

I Sverige kommer man att kunna shoppa godbitarna på eleven.se. Hur det ser ut med övriga försäljningsställen (tex Matas, om man vill spana live) vet jag inte i nuläget.

Uppdatering: Jodå, på Matas ska de också finnas!

16 kommentarer:

 1. men blööhh too faced ska alltid locka när man inga pengar har haha :) kerstin, har jag drömt det eller väntar du en liten? har sett det tror jag, eller kske blandat ihop...?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är förjäkligt ;)

   Du har helt rätt! Jag, maken och valpen väntar på en liten som borde koma ut inom de närmsta veckorna :)

   Radera
 2. Håller med om att Glamour-to-Go är finast! Skulle inte gråta om jag fick lägga vantarna på Shadow Bon Bons heller :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och allra helst vill man ha alla fyra!

   Radera
 3. Jag beställde hem Glamour-to-Go och Shadow Bon Bons från eleven.se :)

  SvaraRadera
 4. Jag har kommit på att jag helt enkelt inte lockas så mycket av deras paletter för att de är för gulligulliga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kanske har för vuxen smak, helt enkelt :)

   Radera
 5. Ja Ha-begär får jag definitivt! Ser väldigt fina ut allihop! Speciellt den första lockar, Glamour to go.
  Får väl kolla lite på Matas...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att vi kan spana in dem liva där! (Om jag nu lyckas ta mig till Malmö inom överskådlig framtid, det är ju inte säkert...)

   Radera
 6. Men jävla Too Faced! Varför måste de göra en så massa fint?! Upprörande...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är upprörande! Vi kommer alla att hamna i personlig konkurs. Jag vill ju ha allt!

   Radera
 7. Gud vilka ha- begär jag får! Så ottroligt fina förpackningar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är är ren och skär palett-porr!

   Radera
 8. Jag har införskaffat mig Sweet love kitet och Sweet Indulgences. Älskar båda! När man stänger Sweet Indulgences så fäller man inte ner ögonskuggorna. Dom ligger lixom ovanpå. Så bara när man använder den ligger det i locket.
  Så drömlikt alltihopa! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh så smart med locket!

   Kul att du är så nöjd!

   Radera