tisdag 30 oktober 2012

OPI Skyfall

OPI:s James Bond-inspirerade kollektion Skyfall är långt ifrån någon nyhet nu, man jag tänker minsann blogga upp den ändå. Ju mer jag ser av den, desto sugnare blir jag, nämligen. Överst på önskelistan står ljuvlig multiglitterlacket The Living Daylights, mörkgröna skimret Live and Let Die, guldlacket Goldeneye och underbara röda The Spy Who Loved Me med guldskimmer. Vilka lack är era favoriter ut kollektionen?

Allra, allra överst på önskelistan står dock flakelacket The Man With the Golden Gun med äkta 18K guldflagor i genomskinlig bas. Att det är rejält dyrt, nästan 500 kr, och begränsad upplaga gör inte lockelsen mindre. Attans vilken lättlurad kund man är! Frågan är ju i vilken utsträckning man skulle använda det, det gäller ju att att det inte blir stående och torkar ihop... Vad säger ni? Har ni köpt? Vill ni ha? Vågar ni använda?

Kollektionen finns redan ute i butik och lacken kostar 150 kr.

14 kommentarer:

 1. Faktum är att jag inte är sugen på mer än 2-3 stycken ur kollektionen. The spy who loved me och Live and let die har jag beställt och jag tror inte det blir några fler.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland är plånboken tacksam över att man kan begränsa sig!

   Radera
 2. The Spy Who Loved Me sitter på tassarna just nu, inte så dum faktiskt:)

  SvaraRadera
 3. Jag tittade på dem på Grand när de hade 25% på hela sortimentet, det slutade med att jag köpte ett lack från den Holländska kollektionen istället så jag blev alltså inte så tänd på dessa trots rean. Hade gärna ägt guldglitterlacket, men inte för över 400:-, vem sjutton ser om det är äkta guld eller ej i ett guldlack? Inte jag iaf även om idén är lite kul.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ser ju säkert ingen alls, men känslan! Den kanske inte är helt fel en gammal vanlig regnig tisdag.... Eller är det bättre att unna sig en riktigt bra flaska champagne :)

   Radera
 4. Jag har the living daylights och the world is not enough. Men är riktigt sugen på casino royale också. Jag har ett liknande effekt lack med guld flakes från CND dock inte i äkta guld ;) jag använder det iaf väääldigt sällan så jag kommer inte köpa effekt lacket :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan iallafall sporta looken med ditt CND-lack!

   LDL ser så himla fint ut, det måste jag nog bara ha!

   Radera
 5. Har just fått hem The spy who..., Live&let die, Skyfall, You only.... från USA :-) Billigt och bra, och nix. Jag är inte sugen på äkta guld-lacket, helt enkelt för att jag inte använder guldfärgade lack alls. Hade det varit vitguld eller silver däremot! Oh yes... då hade jag köpt det direkt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilka bra val! Varifrån beställde du?

   Aha, vitguld hade varit himla coolt! Vanligt guld är dock verkligen min grej, så suget är överväldigande...

   Radera
  2. Transdesign. De har dock problem med OPI så de har skapat en separat OPIsida, eller så får man beställa dem via mail till TD, funkar också. 6 dollar/st har jag för mig, bör väl bli 40:- med dagens kurs.

   Radera
 6. HAHA, jag har köpt allihop UTOM "The Living Daylights" och två till.. var ju tvungen att begränsa mig lite... huva... måste nog sluta slösurfa.. nu blir det inte mer på läääängre. Jag beställde också på transdesign, tror det går på typ 7 dollar och med frakten blev det väl en 50-lapp styck eller något (säkert mer, men vill helst förneka det...)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, oj :) Jag kanske ber dig om lite konsulthjälp om jag kommer till skott med shopping!

   Radera