måndag 8 oktober 2012

Recension: The Body Shops Divide & Multiply Mascara

Jag är bitvis alldeles för dålig på att skriva om bottennapp jag stöter på i skönhetsdjungeln, det känns helt enkelt inte lika kul och inspirerande, men kan ju å andra sidan vara till stor hjälp för läsaren. Nu ska det alltså bli ändring på detta! Först ut är en maskara-diss.

The Body Shops Divide & Multiply Mascara hittade hem till mig som prennumerationsgåva med någon tidning. Jag gillar verkligen maskaror i icke-fullstrolek eftersom det känns mer hygiensistk, så jag högg in på den med liv och lust. Lusten fick sig mycket snabbt en knäck, som ni ser av resultatet ovan. Istället för utlovade "definierade, superlånga, glänsande svarta" fransar blev det spretigt, klibbigt och kort. Jag testade faktiskt lite mer en än vecka, ibland krävs det ju lite inkörning för att komma överens med en ny maskara, men resultatet blev inte bättre. Akta er för detta bottennapp!
Betyg: 1 av 5
Det går att få en betydligt bättre maskara för 195 kr.

10 kommentarer:

 1. Yikes! Den ser inte alls bra ut må man säga, ska hålla mig borta..

  SvaraRadera
 2. Håller med, så himla kass. Köpte när man fick med den i någon tidning. Övergavs väldigt fort. Blev riktigt besviken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, trist! Jag har bra erfarenheter av TBS smink annars.

   Radera
 3. Den ska jag inte köpa. Och du har så rätt, det är också viktig information, men mycket mycket tråkigare att skriva...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det känns liksom inte lika kul...

   Radera
 4. nja den va ju inge vidare :( alltid kul att testa nya mascaror, i jakten på den perfekta :)

  SvaraRadera
 5. Hade en sån där lite hylsa, men minns inte om jag gillade eller ej... små mascaror är iaf toppen. Då hinner de ta slut innan de blir unkiga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis. Alla borde vara små, och hälften så dyra.

   Radera