tisdag 9 oktober 2012

Hösten från Yves Rocher: Metallic Glow

Häromdagen damp höstens nyheter Metallic Glow från Yves Rocher ner i min brevlåda. Jag har knappt testat något smink från dem tidigare, så det ska bli spännande! Vi börjar med en titt på ögon. läppar och kinder. BB-krämen kommer i ett separat inlägg senare.

Kindpaletten Sunkissed and Shimmer Duo Powder (169 kr) i nyansen 01 Hâle Léger. Paletten ser himla tjusig ut uppfälld tycker jag. Jag gillar också att man blandat matt och skimmer och att färgerna är relativt ljusa. Denna tror jag att man kan ha kul med i höst!

Här ser ni färgerna på handryggen. Svårt att ge rättvisande bilder, men kulören är ganska varm och ganska ljus.

Tre ögonskuggor ingår också i Metallic Glow-looken, 04 Beige Doré, 82 Bronze Lichen och 83 Noir Ébéne (99 kr).
Här ser ni skuggorna (och pennorna nedan) på handryggen. Den gröna ser särskilt fin ut tycker jag. EOTD utlovas inom kort!

Till ögonen fick jag också två pennor, brynpennan Eyebrow Pencil (75 kr) med praktisk borste i änden i färgen 04 Brun och kajalen Waterproof Eye Pencil i 01 Noir. Kajalen har jag varit nyfiken på länge. Även om jag sällan använder just svart kajal ska den bli kul att testa! Den finns i väldigt många fina färger.


I utskicket fanns också ett läppstift som heter Moisturizing Cream Lipstick (109) och har färgen 51 Beige Vanille. Denna typen av nyanser funkar ibland på mig, men ibland blir det helt tokigt. Spännande att testa hur som, stiftet kändes mjukt och fint på handen.

4 kommentarer:

 1. Jag har flera färger i kajalpennorna och gillar dom skarpt! Läppstiftet har jag också i en annan färg, också bra. Brynpennan har jag i färg cendré, tycker den är perfekt för den är inte varm i färgen, jättebra!
  Handlar en hel del därifrån som du kanske förstår. Finns mycket som jag tycker om. Ska bli kul höra vad du gillar dom!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är himla sugen på fler kajaler, de verkar tokbra! Kul att du gillar så mkt från YR, det verkar ju lovande :)

   Radera
 2. Jag har använt YR's produkter sen jag var tonåring och gillat 99% av produkterna, inte illa alltså!

  SvaraRadera