onsdag 31 oktober 2012

IsaDora Northern Lights - julen 2012

Till vinterns kollektion Northern Lights har IsaDora hämtat inspiration från vit snö, silverstjärnor, mörkblå natthimmel, lila norrsken och de gyllenbruna tonerna i lodjurets päls. Lite spretigt med sista nyanserna, kan tyckas, men det faller å andra sidan mig verkligen i smaken.

Ögonpaletterna är alltid huvudnumret enligt mig, så vi tittar på dem först. Säsongens Eye Shadow Quartets (129 kr) kommer i kalla 67 Northern Lights och varma 
68 Lynx. Båda har landat hos testning för mig, färgprover och sminkningar kommer. Som ni säkert kan gissa är jag särskilt sugen på Lynx!

Till ögonen kommer också min favorit Big Bold Mascara (139 kr), Cream Mousse Eye Shadow (129 kr) i nya silvernyansen 32 Stardust och Glitter Eyeliner (95 kr) i Gold och Silver. Stardust finns hos mig för testning (övriga finns nog redan i samlingen, vid närmare eftertanke). Mer om krämskuggan kommer inom kort!

Här kan ni se färgprover på resten av Cream Mousse Eye Shadow. De är himla trevliga!

Dagens inlägg blir långt, med en salig blandning av pressbilder och egenfotat. Hoppas ni tycker om jämförelsen trots höstmörkret! 

Vinterns lack är riktigt glitterbomber: Wonder Nail (69 kr) i silvriga 749 North Star, mörkblå 
750 Polar Nights och guldiga 
751 Arctic Treasure. De ser fina ut alla tre tycker jag, men Polar Nights verkar vara något alldeles extra!

Vinterns och julens läppfärger hos IsaDora är antingen matt klarröd, gnistrande snövitt eller norrskenslila. Ni ser: Perfect Matt Lipstick (119 kr) i 
03 Red Carpet, Perfect Moisture Lipstick  (119 kr) i 164 Marshmallow, Moisturizing Lip Gloss (99 kr) i 19 Marshmallow och
 40 Purple de Luxe, samt läppennan Perfect Lipliner (69 kr) i 36 Ruby Red. Jag är mest sugen på Red Carpet! Matt Lipstick är en trevlig bekantskap.

Slutligen närbild på läppglans och krämskugga. Jag är som sagt rysligt sugen på ögonskuggorna och lacken. Vad tilltalar er mest i Northern Lights?

Northern Lights kommer i butik vecka 44. (Är inte det nu? Jag som är föräldraledig är lite vilsen i veckorna...) Om man köper två produkter från kollektionen får man ett pärlarmband i svart, vitt eller grått.

12 kommentarer:

 1. Åhhh så himla fina paletterna är, vad sugen jag blir! :D

  SvaraRadera
 2. Jag köpte Lynx paletten för två veckor sedan, föll pladask! Älskar den! Jag går glittrig till jobbet och struntar fullkomligt i vad alla tycker. Ångrar däremot att jag inte köpte polar nights nagellacket, men men, det kan ju bli! Vid tillfälle ska jag kolla in allt det andra ordentligt. Den där creme ögonskuggan i silver lät väldigt intressant!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men, va?! Någon butik som tjuvstartat :) Det låter härligt att glittra på jobbet. Vad sjutton ska man annars göra för att muntra upp sig i oktober och november? :)

   Radera
 3. Svar
  1. Jag kan inte annat än hålla med :) Ska swatcha så fort jag kan!

   Radera
 4. Den silvriga kalla paletten lockade mig som knappt använder ögonskugga. Tänker mig nyår:)

  SvaraRadera
 5. Galen i lila som jag är, så dras jag extra mycket till Northern Lights-paletten och det lila läppglanset!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen en kollektion som klippt och skuren för dig :)

   Radera
 6. Mitt Coop hade tagit fram dessa för flera veckor sedan så jag köpte polar Nights då och det är huur fint som helst! Jag är även lite sugen på lynx :)

  SvaraRadera
 7. Lurigt av Coop! Polar Nights ser helt fantastiskt ut!

  Jag ämnar hugga in på Lynx om en liten liten stund. Skönt med lite extra glamour i gå-över-tiden-tristessen :)

  SvaraRadera