måndag 1 oktober 2012

Önskepaletter #17: Urban Decay The Vice Palette

I The Vice Palette släpper Urban Decay 20 helt nya ögonskuggor inför julen. Paletten ser så fin ut att jag blir alldeles mållös! Skuggorna heter:  
Desperation (greyish taupe brown matte-satin), Muse (dark reddish brown w/golden and multidimensional shimmer), Jagged (matte black base w/gold metallic), Blitz (bright gold metallic), Penny Lane (bronze metallic w/gold glitter), Junkie (dark green-blue w/gold shimmer), Chaos (vibrant royal blue w/very subtle shimmer), Unhinged (electric turquoise blue metallic), Occupy (dark grey-blue metallic), Black Market (dark charcoal black matte-satin), Provocateur (light greyish pink w/lots of multidimensional glitter), Rapture (dark greyish purple w/multidimensional shimmer), Vice (dark eggplant w/subtle red shimmer), Noise (dark reddish-pink metallic w/big gold glitter), Armor (greyish brown metallic w/silver micro-glitter), Nevermind (light taupey-brown shimmer), Echo Beach (light wheat-champagne shimmer), Anonymous (light whitish-pink nude matte), Freebird (light peachy-pink w/silver micro-glitter) och Laced (pinky-taupe matte).
Vilka underbara beskrivningar: "dark reddish brown w/golden and multidimensional shimmer"  och "dark green-blue w/gold shimmer". Sukt!

Trots att paletten väcker ett enormt habegär hos mig, och trots att balansen mellan starka färger, mörkt och ljust ser perfekt ut, blir det troligen inget köp för min del. Jag använder de Urban Decay-paletter jag redan har för lite som det är. De är helt enkelt för stora! Hur ser det ut för er? Shoppa eller hoppa?

The Vice Palette kostar $59 och kan köpas i utomlandet.

12 kommentarer:

 1. Jag spanade faktiskt in denna tidigare idag, dels på UDs hemsida och så Musing Of The Muses recension. Jag bestämde mig också för att hoppa, har ju så många paletter och även om den ser kalasfin ut så känner jag inte att den tillför så mycket nytt för mig. Jag tycker att den ser ut att påminna rätt mycket om Anniversary-paletten och den har du ju redan. Inte jag, men jag ska inte ha del ändå. Jag bröt dock mitt köpstopp en liten stund för att klicka hem en annan palett, nämligen Sleek Makeups matta mörka palett. Inte för att jag behöver den heller men jag har varit sugen på den länge och jag har inte så mycket matta skuggor så den känns som ett mycket vettigare köp. Billigare också:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag, man har ju redan en och annan palett. Och du har ju helt rätt ang Anniversery-paletten. Jag får plocka fram den imorgon!

   Låter inte dumt med Sleek-paletten. Jag måste ta mig i kragen och prova någon av deras snart!

   Radera
 2. Har köpstopp, men den ser urhärligt ut och så vet man att kvaliteten är bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag borde nog ha köpstopp, men det tar emot :)

   Radera
 3. Jag trodde att jag skulle få hem den med sonens far som flög hit från USA förra veckan, men jag var för tidigt ute. Den hade inte släppts än då. Nu är jag lite i valet och kvalet. Köpte precis Smoked-paletten och känner att det blir lite väl att köpa denna också. Men det kliar i shoppingnerven ganska rejält!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den där shoppingnerven är en lurig en ;) Spännande med Smoked-paletten också! Jag har dock mest användning för paletter med en hel del ljust i.

   Radera
 4. De är väldigt värda att testa faktiskt. Om alla är lika bra som Bad Girl är de så bra att jag om förnuftet fick råda endast skulle skaffa paletter från dem framöver. Dock är jag inte så förnuftig, ska jag vara ärlig så spelar ju utsidan på paletterna en hel del roll och jag är svag för söta designer:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så förnuftig är inte jag heller :)

   Radera
 5. Är också grymt sugen på denna men jag hoppar nog... Har ju Naked och Book of Shadows NYC, varav den sista använder jag ganska sällan...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Book of Shadows NYC används för sällan här också, och de är ju rätt lika....

   Radera
 6. Jag är ju UD-knarkoman. Och sedan de ändrade sig angående asien (det var ju en historia) känns det ok att fortsätta också. Så JA! Så fort som tillfälle bjuds. Skrev upp den på måste-ha listan från första stund jag såg den.:)

  SvaraRadera