måndag 9 januari 2012

Vårkalender: Vinn nya Depend-lack och världens bästa nagellacksremover



För att muntra upp oss alla i måndagslunken har det blivit dags att öppna andra luckan i vårkalendern. Där döljer sig inte mindre än sex tjusiga lack från Depends vårkollektion 2012 och världens bästa nagellacksremover, Depends "Dip-in remover Supersnabb". Några av de vårfina lacken kan ni se på här om ni är nyfikna på färgerna.

Hur tävlar man? Skriv en kommentar till detta inlägget om varför du är sugen på vinsten från Depend. Glöm inte att också lämna mejladress. I denna luckan får man en extra vinstchans om man tipsar om luckan och vårkalendern i sin blogg.

Nästa lucka dyker upp senare i veckan. Första luckan hittar ni här, den är fortfarande öppen, och där vankas finfina vinster från IsaDora.

Det finstilta: Dependluckan är öppen till måndagen 16 januari kl 12.00. Vinnaren meddelas i en kommande kalenderlucka och per mejl. Tävlingen är öppen för boende i Sverige.

67 kommentarer:

  1. Klart jag vill vara med på andra luckan av Vårkalendern! Jag har länge funderat på att köpa en Dip-In remover från Depend men nu när mina naglar är så lappade så har jag jagat efter den röda burken men kan inte hitta den någonstans. Finns den över huvudet taget att få tag på? Om inte får jag väl klippa av mig naglarna och köra på den blå istället ;)

    SvaraRadera
  2. Glömde mailadressen; mynailmania at gmail dot com

    SvaraRadera
  3. Härliga vår! Jag vill vinna dessa lack för det ger ju vååååår känslor :-) Dippen är super <3

    Kram @-}----
    Therese
    titti.larsson@gmail.com

    SvaraRadera
  4. När man ser färgerna blir man ju alldeles vårpirrig. Klart jag är med och tävlar. Blir alldeles för sällan att jag köper Depend men om jag vinner har jag ju chansen att testa iaf. :)

    pamsan79 at gmail dot com

    SvaraRadera
  5. Dippen var jag på jakt efter häromdagen, men Åhléns hade bara den miljövänliga och den har jag läst att den inte är lika snabb som den blå. Har förstått att den burken har förändrat lack-vanorna hos mången tjej. Lacken ser ju helt ljuvliga ut, speciellt det vita, det lila och det blå. :-)

    SvaraRadera
  6. Hej!

    Klart man blir inspirerad och får vårkänslor av dessa färger som Depend bjuder på. Man bara längtar tills att solen lyser längre och längre under dagarna och värmen börjar komma hit till norden. Att färger kan göra att man känner sig gladare och får vårkänslor är ju helt underbart och därför skulle jag vilja vinna dessa att pryda mina naglar med! :D älskar removern också.

    mvh viktoria (vicky.larsson@gmail.com)

    SvaraRadera
  7. Å, jag tror att jag älskar din kalender. Så bra priser. Som gjort för mig haha! Har skrivit om tävlingen på maskaramedk-bloggen också.
    I alla fall. Jag skulle hemskt gärna se det här setet hemma hos mig för att jag saknar pasteller i min samling. Jag saknar glada färger! Och det rosa verkar så där härligt grådaksigt som inget rosa jag nånsin hittat har varit. Och då har jag ändå letat efter ett sådant! För att inte tala om det gröna. Å! Nej, det är tydligt, setet hör hemma hos mig. Haha. Removern har jag aldrig vågat testa, trots att många hyllar den. Ibland är man lite dum på det viset.

    Mejlar gör man som vanligt på malin.bornhoft@gmail.com

    SvaraRadera
  8. Sitter hemma och vabbar för säkert sjuttiotredje gången den senaste månaden. 1,5åringen har kräksjuka. Är nu desperat efter allt som påminner om att vintern har ett slut och att våren kommer komma även detta år! Lite härliga pasteller på naglarna vore ju perfekt!
    (mail: nennens(at)hotmail(dot)com)

    SvaraRadera
  9. Menåå! Vårpeppen när man tittar på de här! Det ska gudarna veta att det behövs just lite vårpepp i mitt liv. Kanske skulle jag slippa knapra högdoserade Arctic root-tabletter om jag gick med lite löften om en varma årstid på fingertopparna. OCh med den där superbraiga removern kan man ju lacka av och på som man vill. Perfekt!

    tove.nordqvist [@) gmail.com

    SvaraRadera
  10. Jag vill vinna för då slipper jag låna lack av dig! :) dessutom är min dip in-remover för gammal och smular av sig. Jag BEHÖVER alltså en ny!

    Mailen är såklart gedeborg@hotmail.com

    SvaraRadera
  11. Självklart är jag med och tävlar om detta fab kit! Att vara mammaledig kan göra vem som helst lite grå men med dessa ljusa färger så piggas både jag och lilla Nellie upp =).

    Har länkat i min blogg också!

    festis_77@hotmail.com

    SvaraRadera
  12. Är så himla sugen på de där fina vårfärgerna, pasteller som är så ljuvligt! Removern verkar bra den med, vore skönt att slippa hålla på med luddiga pads.

    Min mail: annaericsson85@hotmail.com

    SvaraRadera
  13. Jag vill såklart vinna eftersom jag är tokig i nagellack men nyss märkt (tack twitter) att min samling är alldeles för liten. Dessutom för att jag nyss upptäckt dip-in remover och den är så bra!

    blondie_hamlet at hotmail.com

    Här tipsar jag om tävlingen:

    http://missesblogg.blogspot.com/2012/01/vill-vinna.html

    SvaraRadera
  14. Jag vill gärna vara med i tävlingen! Jag skulle vilja vinna för nu tycker jag minsann att det är dags för våren att komma och jag tror att om jag hade dessa färger på naglarna så skulle det gå mycket fortare! :D Dip-in-removern har jag faktiskt aldrig testat, och det måste det ju också bli ändring på ^^

    mail: anniescolors@gmail.com

    SvaraRadera
  15. Jag vill vinna för att:
    1. det där är verkligen världens bästa remover.
    2. Nagellacken är sååå fina!
    3. depends nagellack är perfekta för det är faktiskt möjligt att använda upp dom

    johannavlundberg@gmail.com

    SvaraRadera
  16. Jag hoppas på att vinna för att dessa färger är såå våriga och kan hjälpa mig att överleva tills våren slutligen kommer..
    marzenapap@interia.pl

    SvaraRadera
  17. Ah, jag vill såklart vinna. Min nagellacksgarderob är alltför klen (<10 st!), och innehåller nästan bara mörka juliga/vintriga lack.


    Ellen
    freider (at) gmail.com

    SvaraRadera
  18. Alltså dip-in removern är ju bara så braaaaaaaa! Älskar den. Behöver en till. Alltid.
    Bloggar om dig gör jag också, på Mrs Data målar naglarna såklart.

    Mail jennyedwall(at)gmail(dot)com

    SvaraRadera
  19. Jag skulle vilja vinna lacken för att få lite vårkänsla och för att se om lacken är fina eller trista, är lite osäker! ! Och jag har faktiskt aldrig provat en dip-in remover, så det skulle vara kul att få testa på en, har hör mycket bra om den!

    Hotmail: bop-bop98@hotmail.com

    SvaraRadera
    Svar
    1. Var tävlingen endast öppen för de som bor i Sverige? I såna fall måste jag nog dra mej ur.. :'(

      Radera
  20. Hej

    Jag skulle älska att vinna de våriga lacken. Muntras upp efter trött och svår vinter. Bli glad över de vackra färgerna på mina naglar.

    Att sedan få vinna en sådan bra remover hade gjort min dag. Jag målar naglarna flera flera ggr i veckan och de hade skonat mina naglar från alla aceton.

    FIN BLOGG!

    louise.pettersson83@hotmail.com

    SvaraRadera
  21. Jag skulle vilja vinna för lacken är såå snygga!Och skulle kunna lotta ut ett till en tävling som jag ska ha till mina läsare :)
    Och removern är bäst men lite dyr tycker jag för en remover men jag köper upp pengarna på smink och lack ist :/
    Älskar din blogg och holo fredag!
    Bästa dagen på veckan haha!

    Hotmail - issa.olsson@hotmail.com

    SvaraRadera
  22. Jag vill såklart ha en egen pullburk, vem vill inte det? Glitterlacken här hemma skulle användas flitigt när dom blir enklare att ta bort, inte som nu när dom mest vilar i sin Helmer. Hade behållt något lack själv och gett bort dom andra till ett par fina vänner som behöver piggas upp. Vårkalender är en himla bra grej!

    frokenfrodig@gmail.com

    SvaraRadera
  23. Klart man vill vara med. Efter att ha misshandlat mina naglar ett bra tag nu försöker jag ta hand om dem för att de ska växa ut fina och då behövs det lite roliga lack för att göra väntan värd mödan..

    fruvesa@live.se

    SvaraRadera
  24. Jag vill!!! Jag vill!!! Jag vill!!! Jag vill!!!

    Vara med i tävlingen alltså!! Jag är totalt nagellacksberoende och knarkar nagellack till bedrövelse (plånbokens bedrövelse och min Bondes bedrövelse).

    Om mina små kossor märker skillnaden vet jag inte men e jag glad så är de glada så det gynnar ju dem med. Och Bonden....

    Happy wife - happy life... brukar han säga.

    Så HOPPAS HOPPAS HOPPAS jag vinner!!

    Kram på dig
    Bondmoran
    www.bondmoran.nu

    SvaraRadera
  25. Som boende i norra Sverige sätter sig mörkret på humöret efter ett tag. Just nu känns vintern omöjligt lång, och vad är bättre för att pigga upp än dessa färgklickar? :) Min mail: xanavegus@gmail.com

    SvaraRadera
  26. Min Dip In börjar gå på sista versen och då jag har 4 mil till närmsta Åhlens (hej landet!) tackar jag inte nej till att försöka vinna en! :D

    Dom vackra vårlacken blir en bonus ;)

    Wysteriia@hotmail.com

    SvaraRadera
  27. Åh! Nu är det så mörkt och trist och det enda man längtar till är våren! Lite roliga vårlack hade verkligen fått mig att känna att det kanske kommer ljusare tider trots allt.. :)

    Dessutom är jag nog den enda i hela Sverige som inte äger ETT ENDA Depend-lack!

    awesomechemistry@hotmail.se

    SvaraRadera
  28. Jag vill vinna, såklart! Anledning? Jag har hört mycket gott om lackborttagningen men jag fnittar förjust varje gång jag tänker på smeknamnet pullburk! :)

    afilmbykirk@gmail.com

    SvaraRadera
  29. Klart jag är med och tävlar! Jag vill vinna för att jag skulle bli oerhört glad av vårlacken från Depend, de verkar alla så fina. De verkar krämiga och pastelliga, det passar verkligen nu när det snart är vår igen! Sen älskar jag Dip in removern.

    emelie_ulfsparre@hotmail.com

    SvaraRadera
  30. Vill vinna eftersom jag är riktigt sugen på att testa den removern och så vore det härligt med lite fina vårlack för att skrämma bort vinterdeppigheten.=)

    Länkat här http://kashaysblogg.blogspot.com/2012/01/jag-tavlar-i-skimmerskuggans.html

    SvaraRadera
  31. Jag vill vinna detta till min kusin som öppnat ögonen för nagellackets värld, helt ok hobby för någon i hennes ålder och det vill jag uppmuntra och hjälpa till med en fin-fin samling nagellack!

    / Kirsten

    kirsten.amm@gmail.com

    SvaraRadera
  32. Jag vill gärna vara med och tävla!
    Jag har för ganska exakt fyra veckors sedan börjat måla mina naglar för första gången i mitt liv :) Och jag är helt fast! En helt ny värld har öppnat sig för mig, det är så galet kul med nagellack! I love it, ju tokigare färger desto bättre :) Så det vore superkul om jag blev den lyckliga vinnaren :)

    Ha en trevlig helg!

    SvaraRadera
  33. ÅH älskar nagellack och tycker omålade naglar är rent ut sagt fula....Dessa färgerna var ju sprudlande och gör en så glad! Klart jag vill vara med!

    anna.berglund70@yahoo.se

    SvaraRadera
  34. Hej
    Jag är med och jag skulle jättegärna vilja vinna de här fina lacken. Jag har en ovana att bita inte på naglarna utan runt dem så det ser förfärligt ut om jag målar med mörka lack. Däremot ser det skapligt ut med ljusa lack och genom att måla naglarna blir det lättare att sluta bita. De här lacken var dessutom jättefina.
    Jag har ingen blogg men jag har delat tävlingen på min fb emma rudbeck
    hoppas på vinst
    emmar23@hotmail.com

    SvaraRadera
  35. Jag skulle vilja vinna eftersom jag har haft det väldigt jobbigt på sista tiden och trots stora motgångar lyckats kämpa mig genom det. En sådan här fin vinst skulle stärka mig lite extra och få mig och orka kämpa lite till då jag verkligen älskar nagellack.
    josefin.1988@gmail.com

    SvaraRadera
  36. Jag är med och tävlar har länkat till min tävlingsblogg
    http://princessemma.blogg.se/princessemmatavlar/2012/january/depend.html#comment

    Jag skulle vilja vinna detta pris för att jag älskar att fixa med naglarna och har inte så många vårlack så detta skulle ju sitta perfekt!

    princessemma1986@hotmail.com

    SvaraRadera
  37. Jag är sugen på paketet därför att mina naglar ser rätt trista ut nu på vintern i detta torra inomhusklimat och kalla utomhusklimat.
    Nya nagellack skulle garanterat pigga upp mig :-)

    Har tipsat i min blogg
    http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg/2012/january/16-januari-varkalender.html

    Spacegirl_@spray.se

    SvaraRadera
  38. Klart att jag vill vara med! Jag tycker det är super fint med färger pa naglarna, det livar upp i vibter morkret, och hoppas därfor att vinna!

    jenn2you@hotmail.com

    SvaraRadera
  39. Jag e trött på mörka nagellack och vill gärna vinna fräsha vårlack, om jag vinner säger jag ett stort tackelitack.
    kramar
    kladdkaka1984@hotmail.com

    SvaraRadera
  40. Jag är jättegärna med!

    Sen jag blev mamma i somras har jag släppt allt som har med mitt yttre att göra, och nu insett att jag måste göra nånting åt det! Så med det nya året kom löften om att ta hand om mej själv bättre, och snygga lack är ett lätt sätt att piffa upp sig själv lite :)

    Jag har tipsat här; http://skimmerskuggan.blogspot.com/2012/01/varkalender-vinn-nya-depend-lack-och.html#comment-form

    Kram, Ingrid

    lilla_ingrid1@hotmail.com

    SvaraRadera
  41. Tipsat här

    http://molnboanna.blogg.se/2012/january/nagellack-161.html

    SvaraRadera
  42. Jag är med!

    Mail: martinajsongren@hotmail.se
    Inlägg på bloggen: http://martinajsongren.blogg.se/2012/january/varkalender-hos-skimmerskuggan.html

    SvaraRadera
  43. Åh, jag vill så gärna vinna dessa lack eftersom jag som student sällan har råd att köpa nagellack. Jag är, som många andra, en polishaholic, och det känns så jobbigt att inte kunna tillfredställa det beroendet.
    Dessutom är dessa lacken färger som jag förmodligen inte skulle köpt själv, men som jag egentligen inte borde gå miste om.

    Lyckan ett nagellack kan ge är så oändligt mycket bättre än vad de flesta andra saker ger. Nagellack är som flytade lyckopiller på flaska! Och nu när jag går mitt sista år på gymnasiet och har så mycket press på mig så är det just sådana lyckopiller jag skulle behöva.


    Mail: martinajsongren@hotmail.se
    Lägg märke till att det är .se och inte .com!

    Tipsat i blogginlägg: http://martinajsongren.blogg.se/2012/january/varkalender-hos-skimmerskuggan.html

    SvaraRadera
  44. Jag är gärna med! Skulle behöva lite uppdatering bland mina knallrosa lack, visst de är fina men jag älskar pastellfärger så dessa skulle inte direkt vara helt fel;) Och vem tackar nej till världens bästa nagellacks remover? inte jag iallafall!

    Ha en bra dag kram//rebecka.walfridson@hotmail.com

    SvaraRadera
  45. Hej, jag är väldigt väldigt sugen på produkterna från depend då jag älskar nagellack och byter väldigt ofta, vill ha nya att prova och då sitter det ju också fint med en remover :) min mail: Felizia.Hook@hotmail.com

    SvaraRadera
  46. Jag vill gärna vara med! Behöver lite nytt att pyssla om mina naglar med :) anna_sundberg49@hotmail.com

    SvaraRadera
  47. Klart att jag vill vara med!
    Har precis upptäckt tjusningen med Depends Dip-Inburkar (häromkvällen faktiskt när jag lackat fel på sista nageln och inte ville börja om från början;). Nu kommer det nog bli en bestående del av arsenalen och ett bidrag från dig hade tacksamt tagits emot.

    Tipast om vårkalender hos mig: lelack.se

    SvaraRadera
  48. jag är med! :)
    Motivering: jag vill vinna dessa fina lack så jag och min tvillingsyster kan fixa våra naglar och få fina naglar nu till vår!
    mail: dimandilir@hotmail.se
    Håller tummarna. kram .:)

    SvaraRadera
  49. Oh, vilka härliga färger, passa mina naglar som handen i handsken! Med en snygg manikyr så piffar man upp vilen trist vintergarderob som helst, och det behöver jag göra.

    Gillar din blogg skarp kikar in här var och varannan dag, och försöker följa ditt fredagstema med hololack :)

    Kramar jenny
    jenny@hillerstrom.net

    SvaraRadera
  50. ps, kommer självklart tipsa om tävlingen på min blogg :) ds Jenny

    SvaraRadera
  51. Mejl skulle man ja ha med oxå;) lela@lelack.se

    SvaraRadera
  52. Jag är gärna med, vore perfekt för mig och dottern att dela och glädjas åt. Får ju vårkänslor av att se färgerna....
    Removern kanske är bra till glitterlack som är så svårt och knöligt att få bort.

    Har länkat.
    http://care69.blogspot.com/2012/01/16-jan-vinn-nya-depend-lack-och.html

    care69(at)live.se

    SvaraRadera
  53. Hej!

    Som du förstår tävlar jag inte åt mig själv, det vore väl lite konstigt. Jag tävlar åt min fantastiska sambo, tillika bästa vän, Louise.

    Hon har på sistone kämpat som en dåre för att pussla ihop studier med helgjobb och gjort allt med bravur. Jag är så stolt och tacksam över att ha henne i mitt liv och hade min ekonomi varit lite bättre (fattig student jag med) hade jag löst det så hon slapp ha sitt helgjobb och fått lite ledig tid.

    Häromdagen satt vi och pratade om just att tiden inte räcker till, och då säger mitt hjärta att det inte gör henne så mycket att hon måste slita på helgerna, hon älskar sitt jobb (bartender/servitris). Det enda hon sa som var negativt var att hon får så fula naglar. Så fruktansvärt gulligt sagt av henne.

    Därför vill jag vinna, för att överraska henne med lite nagellack - som jag vet att hon älskar.

    Hoppas hoppas jag vinner!!

    Adambrinendal@hotmail.se

    SvaraRadera
  54. Är gärna med och tävlar, skulle vara så härligt att vinna dessa fina nagellack i vårens fina färger. Skulle nog få mig att piggna till och känna att våren snart är på väg. För extralott har jag länkat på min blogg http://liselottess.blogspot.com/2012/01/nagellack-och-remover-161.html
    liselotte.202andersson@telia.com

    SvaraRadera
  55. Har tröttnat på de nagellack jag har. Vill ha fräscha färger och fira att mina naglar äntligen vuxit sig fina=)

    Mvh Annelie
    a.e.m-49@hotmail.com

    SvaraRadera
  56. Det är härligt fina vårfärger, och jag längtar så till vår och sommar! Removern har jag aldrig provat men hört så mycket gott om, hade varit kul att prova.
    lotta@tapion.se

    SvaraRadera
  57. Älskar Depends nagelack, och dessa färgerna skulle göra sig bra till mitt mörka hår och min brunbrända kropp till sommaren!
    moa@brot.se

    SvaraRadera
  58. Åh vilka fina färger, det vore något att möta våren i nu när jag äntligen har lyckats spara ut mina naglar. Tidigare har de bara splittrats och gått av :-(.
    Jag har länkat till tävlingen i vänstra marginalen på min blogg.

    Kram från Anette

    SvaraRadera
  59. Jag tycker det är så himla kul att pyssla om mig själv, däribland fixa naglarna fräscha och fina. Färgerna på nagellacken man kan vinna här är jättehärliga och varenda en av dem kommer definitivt att användas flitigt om jag vinner. Det blir också väldigt spännande att testa nagellacksremovern eftersom jag hört så mycket gott om den :)

    J_e_n_n_y@hotmail.com

    SvaraRadera
  60. Jag är med! Kan behöva piggas upp lite :)

    SvaraRadera
  61. Har alltid varit en nagelbitare men för första gången börjar jag få lite långa naglar och då skulle det sitta perfekt med lite snygga nagellack :)

    SvaraRadera
  62. Jag vill vinna dessa lack för att jag för det första älskar depends nagellack, för det andra hatar jag mina naglar eftersom jag biter på dom så skulle jag vilja få som lite finare med snygga nagellack ifrån depend! :)

    har tipsat om tävlingen i min blogg: http://sannafernquist.blogg.se/2012/january/tavling-16-januari-kl-12.html
    :)

    Sannafernqvist@hotmail.com

    SvaraRadera
  63. Jag skulle behöva nya nagellack. Min börjar bli torra och gamla så det skulle passa fint med ett gäng nya nagellack!

    SvaraRadera
  64. jag står mitt i en viktminskning på rätt mkt...läkarna säger 82kg, jag säger 66... alltså som ska BORT! denna vinst vore underbar att få hem som belöning för uppnått delmål. jag kommer snart ha spräckt -20kg. så vad vore inte mer toppen än lite färg och lyster tillvaron då? =)

    Kram annika
    familjenpettersson@hotmail.se

    SvaraRadera
  65. Jag vill vina eftersom att jag samlar på nagellack och äskar att göra nagel designer. Men jag har inte ett enda depend nagellack och jag har hört att dem är jättebra. Skulle vara jättekul att få äga dem! :D

    SvaraRadera
  66. Jag vill gärna vinna för att jag älskar snygga lack och spec Depend. Kan lugnt säga att jag är helt besatt.

    lovemercury@live.se

    ps länkar inte på grund av domänbyte inom kort.

    SvaraRadera