lördag 21 januari 2012

Chilly Bellini!Först ut på naglarna av de fina vårlacken från KICKS Nailpolish är Chilly Bellini. Det är ett läskande sött, men ändå diskret persikofärgat krämlack på gränsen till jelly. Här ser ni två lager vilket jag tycker funkade finfint.

Chilly Bellini är ett av lacken du kan vinna i vårkalendern just nu. In och tävla!

7 kommentarer:

 1. Superfint till din hy, men tror det skulle göra mina fingrar lite för bleka. Jag behöver mörkare, mustigare färger. Men jag älskar namnet, låter som ett gott kallt rosévin. Åh, längtar efter ljumma sommarkvällar. Cyklade hem från stan i snöblask idag - usch! Fick gå halva vägen för det var så slaskigt och moddigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch för cyklande i slask! Jag längtar också efter vår och bellinisar och rosé! Just nu håller jag till godo med skumtomtar :)

   Radera
 2. Var tvungen att kolla upp vad Bellini var på wikipedia, men nu när ajg vet så måste jag säga att det var ett mycket passande namn! Färgen var himla fin och känns så vårig och fräsch <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det räcker inte att wikipedia, du måste smaka! :)

   Radera
 3. Svar
  1. Tack! Jag trivdes riktigt bra i det.

   Radera
 4. Fröken Frodig24 januari 2012 20:29

  Snyggt! Jellylack är en ny favorit. Älskar finishen men lite jobbigt att dom är så skira, mååånga lager blir det... Mvh VNL-allergikern.

  SvaraRadera