fredag 27 januari 2012

Nyhet: Beauty Balm från Too Faced!


I dagarna lanseras Too Faceds variant av de populära BB-krämerna, Tinted Beauty Balm Multi-Benefit Skin Care Makeup. Det rör sig om en färgad dagkräm som kombinerar smink med hudvård i en produkt och utlovar lyster och utjämning med ljusreflekterande mineralpigment, oljefri återfuktning och bredspektrumsolskydd i ett. Man ska kunna få till allt från en lätt täckning till mer täckande resultat, eller till och med använda den som primer under foundation.

Tinted Beauty Balm Multi-Benefit Skin Care Makeup kommer att kosta ca 350 kr i Sverige och släpps i fyra nyanser, Vanilla Glow, (Vanilla! Låter oerhört lovande!) Cream Glow, Nude Glow och Beach Glow.

Det kommer som sagt en uppsjö av olika Beauty Balms i vår, och jag vill helst testa dem alla. Too Faceds variant i Vanilla Glow står högt upp på inköpslistan just nu. Är ni också sugna? Vad tror ni om nyanserna?

6 kommentarer:

 1. Jättesugen! Älskar naturlig bas med glow, perfekt till vår och sommar :) Passar Cream glow till min lite olivfärgade ljus/medium hudton, slår jag till direkt. Nude glow ser lite för mörk ut för mig i dagsläget.

  SvaraRadera
 2. Den ljusaste ser fin ut och det låter intressant, men allvarligt, jag kommer inte lägga 350 spänn på detta. Jag har mer tilltro till de asiatiska och tror inte att BB Creams egentligen passar mig, så jag ska hålla mig till mina mineralfondations. Fast okej, till sommaren vore det kanske bra med en BB Cream. Fast inte en för 350...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Priset avskräcker ju lite, det kan jag hålla med om... Även om mineraler oftast funkar bäst för mig också lever jag ändå i någon slags föreställning om att jag någon gång ska hitta en perfekt kräm som alltid gör mig supersnygg och funkar alla dagar. Dream on, hehe :)

   Radera
 3. Hehe, jag är precis likadan:) Fast jag är medveten om att det mest är en dröm så köper ganska sällan som tur är. Men drömmer, det gör jag...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra att man är medveten, iallafalla...

   Radera