måndag 23 januari 2012

Söndagsöga med Golden KhakiIgår gjorde jag en enkel sminkning med matta och neutralt, sånär som på IsaDoras nya glittrande metallic-kajal Twist-Up Metallic Eye Pen i nyansen Golden Khaki. Jag är lite osäker på om jag gillar så ljus kajal utan mörkare kontrast, men kanske kändes det ändå piggt och kul?


Jag använde IsaDoras Glow Stick i färgen 09 Gold Vanilla (färgprov här! som highlighter på brynben och i inre ögonvrår, grön concealer från Lily Lolo, UDPP, solpuder från Physicians Formula, Precision Mascara från IsaDora (recension här!), Clinique Instant Lift for Brows, Touch Tint for Eyes krämskugga från Clinique i matta Natural Suede, Beauty Base Dark Under Eye Concealer från Lumene, Inliner Kajal och Twist-Up Metallic Eye Pen i nyansen Golden Khaki, båda från IsaDora.

6 kommentarer:

 1. Kajalen gör väl inget en ljus skugga skulle ha gjort? Alltid trevligt med lite skimmer, men det är nog ingen nödvändig produkt ens för oss produkttokiga. Njea, jag är nog fortsatt tveksam.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har du rätt i, iallafall i denna sminkningen. Annars tycker jag att en silverkajal och en guldkajal är bra att ha för effekter i festsminkningar.

   Radera
 2. Fräsch känsla med den silvriga eyelinern!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Du har minsann rätt i att "Golden Khaki" ter sig ganska silvrig...

   Radera
 3. Håller med Sminkan, det var lite isprinsessa över detta. :-)

  SvaraRadera