tisdag 10 januari 2012

IsaDora Slim Brush High Performance Precision Mascara


Nu har IsaDoras nya maskara, Slim Brush High Performance Precision Mascara som jag skrev om häromdagen, landat hos mig för testning. Med den följde fyllig information, och jag vill dela med mig av ytterligare lite fakta:
 • Precision Mascara är en så kallad tubmaskara. Det innebär att varje frans kapslas in av fuktsäkra tuber om förhindrar, klumpar, klet och flagning.
 • Den kommer i fler färger, nämligen 11 Black & Brown och 15 Flashy Blue! Jag som älskar färgad maskara blir väldigt nyfiken på de andra två färgerna (recensionsexemplaret är 10 Deep Black). Åtminstone den blåa ska få flytta in hos mig.
Här till vänster ser ni den smala borsten med gummipiggar. Jag trodde tidigare att jag inte gillade denhär typen av borstar, men efter att hat stiftat bekantskap med Silfr från Idun Minerals har jag ändrat uppfattning. Jag har redan smygstartat testning av Precision Mascara, och återkommer med omdöme inom kort.

Om du vill läsa mer om av Precision Mascara kan du göra det här. Om du vill vinna ett eget exemplar kan du göra det här.

3 kommentarer:

 1. Spännande! Jag brukar inte gilla tubmascaror för de känns läskiga att "dra av" fransarna, men ska bli intressant att höra vad du tycker.

  SvaraRadera
 2. Vad spännande! Jag hoppas att den här är så bra som den borde! Tubmaskaror är favorit här, då alla andra kletar av sig på ögonlocket efter några timmar. Och Isadoras lär vara lite billigare än Cliniques som jag har nu. Och så gillar jag att de är parfymfria. Heja heja, helt enkelt.

  SvaraRadera
 3. Karin: Hrm, jag blir osäker på om jag verkligen testat någon tubmaskara förut... Det ska bli spännande!

  Malin: Parfymfritt är ju alltid bra, en av anledningarna till att jag också ofta faller får IsaDora o Clinique! Precision Mascara kostar 139 på ordinarie pris, men finns till intropriset 99 kr lite varstans, bl a på Kicks.

  SvaraRadera