lördag 10 december 2011

Recension: Idun Minerlas maskara Silfr


Bland höstens ögonnyheter från IDUN Minerals fanns maskaran Silfr (199 kr), en svart maskara som ska ge välseparerade långa fransar och dessutom vårda fransarna med serumeffekt. Den har hängt med mig i dagens öga ett bra tag och ni ska nu få höra vad jag tycker om den.


Vi börjar med förpackningen och borsten! Förpackningen är stilren, snygg och praktisk. Full pott! Borsten är en kortpiggig gummiborste, vilket kändes ovant till en början, men sedan har det funkat ganska bra. Man kommer åt bra och risken för kladd är inte stor. Själva formulan är också annorlunda från de maskaror jag brukar använda. Man kan inte precis bygga ut flera lager, den stelnar liksom, men på ett mjukt sätt. Jag tycker inte att det gör något att man inte behöver bygga ut. Här nedanför kan ni se hu det ser ut med ett lager på:Den sitter bra också, hela dagen utan en tillstymmelse till smul. Möjligen är det lite småsvår att få bort. Serumeffekten är det ju otroligt svårt att uttala sig om. Jag kan faktiskt inte påstå att jag märker någon egentlig skillnad.

För allra högsta betyget hade jag önskat lite mer volym, även om det inte är just denna maskarans huvudsyfte. Men en fyra är ju inte fy skam heller, det är en bra, lättanvänd och ögonvänlig maskar i snygg hylsa. Jag kan absolut tänka mig att köpa en ny framöver. Heja Idun!
Betyg: 4 av 5
IDUN Minerals finns att köpa på Nelly och på Apoteket.

6 kommentarer:

 1. Den verkar inte så tokig. Jag använder aldrig mer än ett lager mascara så sånt spelar noll roll för mig. Köpte dock en lash power i julbox igår:) Man får ju passa på så länge man får massa extra godbitar med:)

  SvaraRadera
 2. Den såg riktigt svart ut, jag gillar! Måste nog prova den nästa gång

  SvaraRadera
 3. Emma P: Extra godbitar är ju aldrig fel =)

  Emelie: Svärtan är kanon!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker den gav jättebra volym för bara ett lager. Jag köper ju bara volymmascaror för jag gillar feta fransar.

  SvaraRadera
 5. Denna fanns med i vinsten hos Bjooti! Nu ser jag fram emot den ännu mer efter din recension :)

  SvaraRadera
 6. Ninni: Ja, visst gjorde den det? Jag föredrar också fett :)

  Blowfish: Hoppas att du också gillar den!

  SvaraRadera