onsdag 18 januari 2012

Grått och guld


Idag körde jag en enskuggs-sminkning med L'Oréals Colour Infailable i 023 Black Onyx. Den är så otroligt fin med sin mörkgrå färg och guldiga skimmer. Fin, men svårfotad.


Också i dagens: mineralfoundation och grön concealer från Lily Lolo, rouget Sugarbomb från Benefit, Beauty Base Red Neutralizer och Illuminating and Smoothing Primer från Lumene och Perfect Eyes Waterproof Eye Liner i Perfect Brown från Too Faced.

Maskaran tycks ha rullat ur bild, men det är Precision Mascara från IsaDora gäller idag också.

8 kommentarer:

 1. Jag är lite insnöad på mörkgrå/svarta skuggor just nu så jag gillar det skarpt. Blir mer och mer sugen på L'Oreal-skuggorna. Sambon tittade på platstillgången för de flygavgångar vi funderar på till L.A och tyvärr ser det lite mörkt ut... usch, nu är jag nervös för att vi inte ska komma iväg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, hoppas verkligen att resan blir av för er!

   Radera
 2. Jag älskar också Black Onyx, men håller med om att den är en sminkbloggares mardröm då den absolut inte går att fånga på bild!

  SvaraRadera
 3. Fröken Frodig19 januari 2012 20:59

  Black Onyx är så himla snygg! Jag måste ge den en chans till snart, smulandet jag upplevde kan ju ha varit en engångsgrej.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har experimenterat lite med konsistensen, och kommit fram till att UDPP under och applicering med fingrarna funkar bäst för mig. Det kanske kan vara värt ett försök?

   Radera