söndag 1 januari 2012

Topplista: 20 finaste lacken 2011


Att sammanställa en lista över de 20 snyggaste lacken från året som gått var inte det lättaste! Det finns ju en och annan tjusig färg att välja mellan. Jag börjar med Nubar Reclaim. Det kom egentligen inte 2011, men det kom till mig då och det är så fantastiskt fint. Det får också representera min holo-besatthet som eskalerat under året.


Under våren och sommaren var det mycket pasteller och färgglatt som gällde för mig. Här ser ni två riktigt somriga lack: Pink Lemonade och Ocean Drive från IsaDoras sommarkollektion Trend Nails.


När jag kikat igenom mina inlägg från året kan man jag inte bortse från gul. Här ser ni tre färger i samma manikyr: Viva la Divas Cool Banana från sommarkollektionen Ibiza Party på på långfinger och ringfinger IsaDoras Mellow Yellow på pekfingret och H&M:s Going Bananas på ringfingret.


Ett av de mest givna lacken på listan är ljuvliga 135 från Depends vårkollektion. Korall med jellyfinish kan inte gå fel!

Orange har faktiskt varit på tapeten hela året för mig. Här ser ni tjusiga Alessandro Long Island och knallorange glittriga 9.0.2.1.Orange från Wet 'n Wild.


IsaDora har verkligen levererat i år! Här ser ni de tre sensommarlacken 642 Zinfandel, 719 Forest och 718 Bronze Patina.


722 Metal Mauve från IsaDoras höst får också vara med.


255 från Depends höstkollektion är himla coolt! Det är krämigt med ett uns skimmer och härligt vinylmatt.


Beetlejuice-lacken från Models Own har väckt stor hype, och det med rätta! Jag har märkligt nog inte lackat igenom hela kollektionen men ljuvligt lilaturkosa duokroma skönheten Aqua Violet är given på topplistan.


Självskrivet på listan är också Chanels Péridot. Lackperfektion!


Snygga All That Glitters från Kicks. Vill också vara med på listan. Hedersomnämnande till Kicks lacksatsning i stort också. Kul med ett nytt svenskt märke som är så bra!


Ett annat givet lack på listan är ljuvliga vackra 270 Beetle Green från IsaDoras höstkollektion. Det står sig bra även på egen hand, men här ser ni det tillsammans med Confetti Kisses från H&M respektive Sminkans tjusiga egenblandade holo-överlack, två personliga favoriter som också lätt platsar på listan.

728 Black Galaxy och 727 Merry Red (som holo här!) från IsaDoras julkollekiton Red Rush. Två riktiga fullträffar precis i slutet av året!

Blev detta verkligen 20 lack?! Klurigt! Jag har sett flera trevliga lack-listor de senast dagarna, länka gärna i kommentarerna om ni vill dela med er!

11 kommentarer:

 1. Härligt med lite nagellacks frossa. Jag har bara 5 på min lista!

  SvaraRadera
 2. Åh vad snygga! Mina favoriter är Models Own och Reclaim

  SvaraRadera
 3. Älskar att se såna här listor! :) Reclaim är så fint..

  SvaraRadera
 4. Kul med en lista där de flesta lacken faktiskt går att köpa i butik, känns mer tillgängligt även om det inte är svårt att beställa över nätet.
  Vi delar åsikt om Isadoras lack, många fina flaskor under året:)

  SvaraRadera
 5. Alltså Reclaim... Varför har inte jag det? Måste det nog bli ändring på.

  SvaraRadera
 6. Emma: Jag kommer och kikar!

  Shamrock: Tack! De är verkligen fina!

  Honi: Ja <3

  Lela: Det har blivit mindre nät i år. Jag hinner knappt lacka igenom det jag har, så jag försöker hålla igen lite :)

  IsaDora är grymma!

  Mrs Data: Det är väl värt att klicka hem!

  SvaraRadera
 7. Jösses vilken samling! Fina allihop.

  SvaraRadera
 8. NAiltastic: Och ändå finns det ännu fler därute :)

  Ninni: Tack!

  SvaraRadera
 9. Vad roligt att se din lista! Många fina lack också!

  SvaraRadera