måndag 30 januari 2012

Too Faceds vår 2012: Natural Beauty


Vi har redan tittat på delar ur Too Faceds vårkollektion Natural Beauty, men nu är de dags för en närmare titt. Även om det ingår två fina skuggpaletter i kollektionen, är det stort fokus på fin hy. Paletten ni er ovan, Natural Radience Face Palette (395 kr), innehåller allt man behöver för att få ett riktigt bra naturlig lyster i fejan: bronspuder, krämrouge, puderrouge, concealer, highlighter/luminizer och en uppljusande concealer. Jag är himla sugen, även om jag känner vissa farhågor att delar av paletten ska vara för mörka för mig.

Gällande borsten ni ser bredvid paletten på min bild, Petit Pouf Brush, är jag inte säker på att den kommer till Sverige (jo, den finns!). Enligt beskrivningen på amerikanska hemsidan ska den passa till applicering av i princip alla typer av ansiktsprodukter. Jag som gillar ihopfällbara borstar i allmänhet och min Retracable Kabuki från Too Faced i synnerhet blir förstås sugen.

Uppdatering: Hurra, finns. Jag bara missade den för att den är slutsåld just nu. Tack Honi, för att du skickade länken!


De två paletterna, Matte Eye Shadow Collection (350 kr) och Natural at Night (350 kr), har jag redan presenterat närmare i kategorin önskepaletter. Båda ser rysligt fina ut, men jag som föredrar skimmer framför matt dras mest till Natural at Night. Jag tänker mig att den blir bäst komplement till de Too Faced-nonetter jag redan har, Naked Eye Kit och Smokey Eye Shadow Collection.

Till ansiktet släpps också en variant av de populära BB-krämerna, Tinted Beauty Balm Multi-Benefit Skin Care Makeup (350 kr). Jag har skrivit mer utförligt om krämen tidigare här. Kortfattat kan man säga att det rör sig om just "beauty balm" och inte "blemish balm". Det stör inte alls mig, och jag vill gärna testa Tinted Beauty Balm Multi-Benefit Skin Care Makeup. Färgutbudet ser lovande ut!Sist med inte minst kommer sminkkitet Natural Flirt (495 kr) innehållandes: Shadow Insurance Candlelight, Exotic Eyesshadow Magic Mushroom och Lashgasm Mascara (som jag testar just nu) Pink Leopard Bronzer (som återfinns i Leopard Complexion Perfecion Kit, otroligt fin!), Petite Pouf-borsten och Glamour Gloss i This is Pretty.

Trots att jag är palettgalen höll jag på att glömma Glamour to Go-paletten. Den är egentligen den som lockar mig allra mest ur kollektionen. Spana in den här!

Natural Beauty
finns redan på plats hos de svenska webshopparna. Hos eleven.se får du just nu ett "Beauty Insurance Kit" på köpet om du handlar minst två produkter från vårkollektionen. Inte så dumt!

4 kommentarer:

 1. Borsten finns hos eleven iaf :) http://eleven.se/too-faced-petite-pouf-19221.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vad bra, jag får ändra när jag kommer hem. Skyller på att jag letade kl 6 på morgonen ;)

   Radera
 2. Alla kommer verkligen ut med BB-krämer, varför denna plötsliga hysteri? Undrar ifall de verkligen är så olika från färgade dagkrämer. Annars ser ju ansiktspaletten riktigt härlig ut :)

  kram
  http://minboudoir.blogspot.com/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just dessa "Beauty Balms" är nog egentligen ganska lika färgade dagkrämer. Jag har bara testat Garniers än så länge, och den är ju ingen "riktig" Blemish Balm, men den kändes ändå som mer än en dagkräm.

   Radera