söndag 22 januari 2012

Recension: IsaDoras Slim Brush High Performance Precision Mascara


Det har blivit dags för en maskararecension. Som rubriken avslöjar är det IsaDoras nya Slim Brush High Performance Precision Mascara som står på tur.

Att testa maskaror är inte busenkelt tycker jag. Jag behöver tid för att veta hur bra de egentligen är. Vissa är för kletiga de första dagarna, för att sedan bli kalasbra. Andra är prima vid första användningen, för att sedan bli svårhanterliga ett tag, men så småningom stabilisera sig och bli precis lagom kladdiga. En del är förstås inte bra alls, men Precision Mascara tillhör kategorin i mitten, bra- besvärlig- bra. Vi hade ett mycket positivt första möte, följt av några kämpiga dagar, för att nu komma riktigt bra överens igen. Här ser ni resultatet:
Precision Mascara utlovar glansigt svarta fransar med volym, längd och separation, det tycker jag faktiskt att den håller, eller vad säger ni när ni ser bilderna här? Inte riktigt så mycket volym som med Big Bold Mascara, men ändå helt okej. Den smala borsten ska göra det lätt att komma åt, och det stämmer. Bra jobbat!

Precision Mascara är en tubmaskara. Jag skrev lite tidigare om att jag inte testat någon sådan förut, men det kan eventuellt vara osant. Om sanningen ska fram märker jag ingen skillnad mot vanliga maskaror, så det är inte omöjligt att jag stött på det tidigare.

Nog babblat. Jag gillar Precision Mascara och tänker haffa mig även ett blått exemplar!
Betyg: 4 av 5

8 kommentarer:

 1. Jag är faktiskt ganska tveksam till att detta skulle vara en tubmascara då jag har provat såna innan och denna mascara går inte att ta bort med varmt vatten och den bildar inte de små tuber som lossnar från fransarna. Jag tar bort den med vanlig rengöring och det funkar bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anja: Jag har inte så bra koll på dethär med tuber... Men det funkar bra för mig också att ta bort den på vanligt sätt med remover!

   Radera
 2. Tycker att dina fransar ser fina ut med den. Vet inte om de är så glansiga, svårt att bedöma på bilden men det är väl inte omöjligt:) Har goda erfarenheter av Isadoras glansiga produkter, deras Glossy Eyeliner gillar jag och den blir definitivt glansig med lite wet look-känsla.

  Sen apropå det där med att den är en tubmascara, läste om det på Isadoras hemsida och de verkar inte mena att den ska gå och tvätta av i tuber, mer att den ska läga sig i vårdande tuber runt fransarna. Tycker att det är lite falsk marknadsföring men har å andra sidan läst att andra märken skriver liknande saker så det är kanske inte helt ovanligt... Använder du en riktigt tubmascara bör du definitivt märka skillnad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag tror att glossigheten delvis yttrar sig som extra svärta, och det är ju trevligt!

   Aha, det förklarar saken. Jag har helt enkelt dålig tubkoll :) Hur som helst så trivs jag riktigt bra med den!

   Radera
 3. Jag har bara testat den där ett fåtal ggr än och gillar den inte. Tror den är en typsik mascara som jag måste ge lite tid innan jag märker om den faller mig i smaken eller inte :P Får ge den lite tid snart o se :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag och Precision Mascara behövde ett tags övning innan vi kom överrens, men nu trivs vi bra :)

   Radera
 4. Vad kul att du gillar den, jag vann ju ett exemplar och det ska bli så kul att testa.

  SvaraRadera