tisdag 10 januari 2012

Dagens med MistelIdag var det grönt som gällde för mig. Vad har ni haft för färger på ögonen idag?


Jag har använt: UDPP, skuggorna Mistel och Akleja från IDUN Minerals, Full Bloom Ultra Flush Powder Blush i nyansen Who's your Poppy och bronzern Sun Bunny ur fina paletten från Beautiful Dreamer (färgprov här) från Too Faced, mineralfoundation och concealer från Lily Lolo, nyheten Precision Mascara från IsaDora, Clinique Instant Lift for Brows, och Perfect Eyes Waterproof Eye Liner i Perfect Brown.

5 kommentarer:

 1. Härligt och vackert! Jag har nog en grön vecka, vill ha grönt på allt. Jag körde också grön skugga och brun kajal, men betydligt blekare och fegare haha. Dessutom använde jag också bonzern ur det packet, men så lite att det nog inte gjorde så stor skillnad. Desto mer av rouget!

  SvaraRadera
 2. Hejsan! :) jag har tidigare haft andra boggar men nu har jag precis skapat en ny med skönhet/smink/kläder som inriktining! Vet inte om du är intresserad av sånt men tänkte iallafall tipsa :D
  Jag kommer lägga upp inspirationsbilder, dagens makeup/klädsel/nagellack, olika tips inom skönhet mm. :)
  ha en bra dag, kram!

  SvaraRadera
 3. Malin: Tack! Grön vecka låter ju klockrent :) Rouget i paletten är en favorit hos mig! Bronzern också. Min syster tyckte också att den såg ljus ut, men för mig är den perfekt!

  emma! Tack för tipset, även om det mest känns som reklam eller besöksfiske...

  SvaraRadera
 4. Åh jag älskar mistel! Jag har en lös skugga från Claudia på ögonen i en lila skimrig nyans. Tyvärr ingen bild än och inget internet :(

  SvaraRadera
 5. Blowfish: Den är så himla fin!

  Hoppas att du får internet igen snart!

  SvaraRadera