söndag 29 januari 2012

IsaDora våren 2012: Pearls of Passion


Vi har redan tjuvkikat lite på delar av IsaDoras vårkollektion Pearls of Passion, men nu är det dags att ta ett mer samlat grepp!

Kollektionen går i pastelltoner med, som namnet antyder, pärlig finish. Ögonskuggspaletter brukar ju vara mitt stora intressen, men här är jag inte så pepp. Eye Shadow Quartet i 62-Rainbow Pearls känns inte så lika kul som exempelvis de fina trioskuggorna som kommit från IsaDora på sistone. Färgerna i resten av kollektionen känns betydligt roligare! På bilden ovan ser ni också Flex Tip Eyeliner i 80-Carbon Black, en tuschliner med flexible spets som ska göra det extra enkelt att få till den perfekta gradvis tjockare linjen runt ögat.


Jag är betydligt mer positivt inställd till Twist-Up Metallic Eye Pen. Uppskruvningsbara kajalpennor med metallisk finish, det kan ju bara bli bra! Kommer i 44 Golden khaki, 46 Silver Sky (i dagens öga här!) och 48 Icy Lilacs. Mina färgprover finns här. Jag hoppas på ytterligare färger till sommaren. Gärna starkt turkos, guld och brons!


Smooth ‘n Shine SPF 12 har jag också hunnit testa. De är extremt sköna och håller vad de lovar, återfuktning, glans och skydd. Kommer i nyanserna 30 Praline, 31 Pink Nectar (färgprov här), 32 Peaches ‘n Cream och 33 Strawberry Daiquiri. Jag har siktet inställt på Peaches ‘n Cream!


Till läpparna kommer också mitt favoritstift Jelly Kiss i två nya färger som heter 61 Peach Pearl och 60 Ballerina, Perfekt Moisture Lipstick i 164 Marshmallow (jag är tveksam till detta, men lovar att bjuda på swatches inom kort) och Perfect Lipliner i 34 Vintage Pink. Peach Pearl ska få flytta hem till mig!


Från förra årets vårkollektion känner vi igen krämrouget Glow Stick Blusher i nyansen Rose Bud. Här kan ni läsa mer om det och spana in färgprover. Det är otroligt fint och lättanvänt, spring och köp om ni inte redan har det! Rose Bud gör sig också bra ihop med highlighterstiftet Gold Vanilla från i julas.


Sist, men inte minst: lacken! De är, tillsammans med pennorna, kollektionens vinnare tycker jag. Ni ser Wonder Nail Wide Brush i 729 Marzipan, 730 Icy Lilacs och 731 Silver Sky. Trots skrämmande stort förråd av mintiga och pistageiga lack hos mig är suget efter Marzipan starkt.

Pearls of Passion finns redan ute i butik. Har ni önskelistor på lut? Eller har ni redan hunnit shoppa något ur kollektionen?

Om de båda maskarorna i kollektionen, nya Slim Brush High Performance Precision Mascara och Big Bold Mascara Super Volumizing Mascara kan ni läsa här och här.

10 kommentarer:

 1. Vilka härliga vårfärger, måste säga att jag börjar längta till våren.

  SvaraRadera
 2. Än så länge har det bara blivit den lila kajalpennan. Lacken var slut i min Kicks-butik men när de dyker upp igen kommer de nog slinka med hem =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra köp! Hoppas att lacken kommer in igen!

   Radera
 3. Köpte faktiskt marzipan och silver sky idag. Silver sky såg riktigt trevligt ut när jag målade upp de på provstickan hemma:)

  SvaraRadera
 4. Läppglansen och Jelly Kiss ser mest intressanta ut, tycker jag.

  SvaraRadera