tisdag 3 januari 2012

Nyhet! Clinique Superdefense SPF 20 Age Defense Eye CreamNyheter från Clinique fångar alltid mitt intresse! Denna gången rör det sig om en ögonkräm besläktad med storsäljaren (och personliga favoriten) Superdefense SPF 25 Age Defense Moisturizer.

Superdefense SPF 20 Age Defense Eye Cream är en "effektiv blandning av antioxidanter" och fukt som skyddar huden mot skadlig påverkan från både yttre faktorer som sol och miljö, och mot inre faktorer som exempelvis stress. Krämen innehåller också solskydd mot både UVA- och UVB-strålar, vilket är hudens första och viktigaste försvar i kampen mot åldrande.

I Superdefense SPF 20 Age Defense Eye Cream finns dessutom massvis av fukt och andra ingredienser som lindrar och verkar läkande så att eventuella linjer och rynkor blir mindre synliga. Jag tycker att det låter extra spännande att den dessutom har "en lätt, ljus färg som verkar ljusreflekterande och ger ögonområdet en "naturligt lysande effekt". Det låter som en blivande god vän på morgonkvisten!

Superdefense SPF 20 Age Defense Eye Cream ska enligt informationen passa alla hudtyper och den ska appliceras på morgonen genom att man lägger lite kräm på huden under ögonen och från globlinjen upp till ögonbrynsbenet. Det låter alltså som att det är en dag-ögonkräm vi har att göra med här! Jag är absolut redo att låta nuvarande bästisen All About Eyes ta ledigt dagtid och istället testa nyheten Superdefense SPF 20 Age Defense Eye Cream. Vad säger ni? Är ni nyfikna?

Som brukligt med Clinique rör det sig om en allergitestad, 100 procent parfymfri kräm. Superdefense SPF 20 Age Defense Eye Cream lanseras den 6 februari och kostar 360 kr för 15 ml.

4 kommentarer:

 1. Fröken Frodig3 januari 2012 17:31

  En ögoncreme som verkar vara något för mej till våren/sommaren. Nyfiken!

  SvaraRadera
 2. Fröken Frodig: Jag är också extremt nyfiken!

  SvaraRadera
 3. Detta är något som jag saknat, måste ha!

  SvaraRadera