söndag 8 januari 2012

Okynnesshopping på The Body Shop, Kicks och Apoteket


I år blev det en blygsam reatur för mig. På The Body Shops rea köpte jag småversioner av Deep Sleep Dreamy Pillow & Body Mist och Sweet Lemon Body Scrub. Minsar är alltid bra!

Hos Kicks hittade jag min (alldeles för dyra) favoritdeo Biotherm Deo Pure på rea/ erbjudande och då gäller det att passa på!


Strax för jul hittade jag ett ensamt exemplar av favoritansiktskrämen Hydrance Optimal Light från Avène på halva priset på ett Apotek som skulle sluta med märket. Rysligt tråkig för dem som bor i närheten av just det apoteket (inte jag), men bra för mig för jag tycker att krämen kan kännas lite smådyr till ordinarie pris. I vanliga fall brukar jag ha varianten med SPF 20, men såhär års kan jag tycka att det är ok utan solskydd. Förra vintern var det så kallt att jag istället valde den rikare varianten. En kräm som finns både med och utan solskydd och i lätt och rik formula. Så himla smart!

8 kommentarer:

 1. Deep sleep... låter som nåt' jag har behov av

  SvaraRadera
 2. Vilka fina fynd! Skönt att det inte bara är jag som faller för kap och okynnesshoppar. Jag har ett redigt lager av saker hemma just nu. Har bl a köpt på mig några härliga kit med hudvård som jag visar snart i bloggen.

  SvaraRadera
 3. Det är min favvodeo också men jag har börjat köpa deon från Vishy på apoteket. Nästan lika bra en bara halva priset.

  SvaraRadera
 4. Shamrock: Jag också, tyvärr...

  Ninni: Mitt lager är inte heller helt litet. Det är verkligen skönt att höra att man inte är ensam om sina galenskaper!

  Agneta: Tack för att du påminde mig! Det var ju den jag tänkt testa istället! Det får bli nästa gång :)

  SvaraRadera
 5. Sweet Lemon doftar ju sååå gott! Har läst på flera ställen om kuddsprayen nu och blir sugen på att testa... Jag gillar ju också Hydra Optimale Light men tycker den är för lätt nu på vintern. Är Rich-varianten mycket mycket fetare? Velar om jag ska köpa den och använda som dagcreme men är rädd att den är för "rik" under dagen och vill inte "slösa" studielånet på fel creme :) Har Skin Recovery Cream (också från Avène) men den är på tok för fet på dagen, speciellt nu när det inte är så kallt som förra vintern.

  SvaraRadera
 6. Fröken Frodig: Svår Avène-fråga! Jag har för mig att den rika är rejält mycket fetare... Förra vintern var det ju så jäkla kallt, men nu kanske den blir för fet (iallafall för mig). Om jag var du skulle jag tjata mig till ett litet prov, det borde du absolut kunna få tycker jag, annars är apoteken stygga.

  SvaraRadera
 7. Tack för svaret! Om den är såpass mycket fetare så blir det nog för mycket som dagcreme tror jag. Får fundera vidare, kanske något från Cliniderm för känslig hy... Eller La Roche-Posay kanske har något... Får kolla upp det någon dag.

  SvaraRadera
 8. Fröken Frodig: Cliniderms Sensitive Rich är bra! Den är inte så fet.

  SvaraRadera