måndag 16 januari 2012

Färgprover på Lumene Lingonberry Lasting Lip Stain & Balm


Här har vi några snabba färgprover på Lumenes nya läppfärger Lingonberry Lasting Lip Stain & Balm. Jag har fått 10 Promise, 11 Secret och 16 Dreams för påseende.Läppbalsamet (steg 2) som är i ena änden av pennan är så skönt att jag önskar att det fanns att köpa separat. Enda nackdelen är att den inte är nedskruvningsbart så det är lätt hänt att man skadar det när man tar på och av korken.


Här ser ni 16 Dreams, överst para tuschdelen (steg 1), och under även med läppbalsamet. Dreams är en bärbar perfekt my-lip-but-better-nyans.


11 Secret ger egentligen lite mer färg än vad som syns här. Den är en redan an favorit!


10 Promise är utan tvekan sett steg ur min bekvämlighetszon, jag har sällan så knalliga kalla stift. Vad tycker ni om färgen? När jag vant mig lite kände jag mig fin.

Sammanfattningsvis kan jag säga att jag gillar Lingonberry Lasting Lip Stain & Balm. Det är otroligt smart med tvåfas-idén och de sitter som berget. Matta läppar är coolt, men på mina vinterläppar känns det inte optimalt, så jag är tacksam för läppbalsamet.

Kommer ni att slå till på
Lingonberry Lasting Lip Stain & Balm? Jag är särskilt sugen på att lägga vantarna på de lite varmare färgerna 12 Moments och 15 Eternity.

4 kommentarer:

 1. Låter lovande. Blev lite sugen på 10 Promise. Ser inte riktigt ut som de jag har, och det vore kul. Annars ser de flesta av mina läppstift likadana ut. Så är det ju, men faller för sånt man gillar ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir verkligen lätt så, att man har mycket av det man gillar!

   Radera
 2. Jag är grymt sugen på Promise, ska nog slå till efter löning tror jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den kommer att passa dig klockrent!

   Radera