lördag 14 januari 2012

Recension: Lumene Arctic Aqua 2 in 1 Skin-Perfecting Moisture Booster


Den senaste månaden har jag använt Arctic Aqua 2 in 1 Skin-Perfecting Moisture Booster från Lumene så gott som dagligen, och nu tänker jag dela med mig av min åsikt till er.

Arctic Aqua 2 in 1 Skin-Perfecting Moisture Booster är ett fuktserum som ska ge huden en fuktboost med nordiskt källvatten och hyaluronsyra och på så sätt en jämna ut den något den och förbereda för eventuellt smink.

Själva produkten är en ganska lättflytande genomskinlig milt doftande gel som ska appliceras under din vanliga dagkräm. Förpackningen är en hygienisk och praktisk pumptub. Tummen upp för den!

Håller Arctic Aqua 2 in 1 Skin-Perfecting Moisture Booster vad Lumene lovar? Ja! Min dagkräm sjunker in bättre och eventuell fnasighet är som bortblåst. Huden får också lite bättre lyster och känns till och med jämnare. Jag har inte märkt några ökade problem med tilltäppta porer, blankhet eller finnar, så jag är nöjd. Några problem med att produkten "rullar av" när jag applicerar annat smink upplever jag inte heller.

Arctic Aqua 2 in 1 kommer att bli ett stående inslag i min hudvårdsrutin framöver. Om det varit kallare ute hade jag kanske behövt komplettera med ett tyngre serum, men med rådande väder tror jag på Arctic Aqua 2 in 1 Skin-Perfecting Moisture Booster året runt.
Betyg: 5 av 5
Arctic Aqua 2 in 1 Skin-Perfecting Moisture Booster innehåller varken färgämnen, parabener eller silikoner. Den finns redan ute i butik och kostar 139 kr för 35 ml.

5 kommentarer:

 1. Det låter mycket bra, och jag kommer nog att köpa den. Fast jag får nog använda mitt lilla "lager" jag har här hemma först...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi verkar var många som ständigt har ett litet lager :)

   Radera
 2. Ja, äntligen! Nu kan jag springa och köpa, har väntat på denna recension. Jag har så mycket fnasigheter så det inte är sant. Tack Kerstin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var så lite! Nu håller jag tummarna för att den passar dig också :)

   Radera