onsdag 4 januari 2012

Flaskbilder på Depends vårlack


Jag är ledig idag, så jag passar på att visa lite flaskbilder på Depends vårkollektion som landade här igår. Trots att jag fotograferade dem alldeles nyss är bilderna lite mörka. Våren och ljuset kan inte komma fort nog nu!Vid en närmare titt visar det sig att vi har att göra med lite mörkare pasteller i krämfinish, samma halvmatta vinylfinish som i höstas och några med diskret skimmer. Det mer framträdande silverskimret som funnits hos Depend ett tag är inte med längre.Här ser ni de kallare nyanserna 300, 299, 295, 294 och 293.Här har vi de varmare nyanserna, 303, 298, 292, 302 och 296.

Jag gillar både färgblandningen i kollektionen, de vinylmatta lacken och det faktum att pastellerna är lite kraftigare i färgen. För bli ännu mer imponerad hade jag gärna sett lite flakes, holo eller duokroma lack. En av dessa tre trendiga effekter dyker upp bland sommarens lack, så jag sätter stort hopp till den kollektionen.

Färgprover och notd:s kommer framöver!

6 kommentarer:

 1. Härliga färger som får en att längta ännu mer efter vår och sol!

  SvaraRadera
 2. Josephine: Ja!

  Roxcat: Det håller jag med om. Snälla våren, kom hit fort!

  SvaraRadera
 3. Sitter i skrivande stund och överväger 303 om mitt första lack ur batchen, känns rätt just nu!

  SvaraRadera
 4. Känns som man sett de flesta färgerna innan, ingen som direkt ropade till mig att jag var tvungen att köpa. Men känner jag mig själv rätt kommer det ett par stycken ändå;-)

  SvaraRadera
 5. Sminkkhörnan: Det låter som ett bra val!

  Lela: Nej, jätteunika är de inte. Det beror på vad man har sedan innan tror jag. Jag har dupes till några, men inte till så många som jag först trodde. Just att det är lite starkare pasteller gör att flera av lacken platsar bra i samlingen hos mig!

  SvaraRadera