söndag 8 januari 2012

Dagens öga i rosaI fredags blev jag sugen på en vårigare sminkning och slog till på knallrosa Junkshow ur 15-Year Anniversary Palette från Urban Decay. Eftersom vi skulle träffa helt osminkade vänner fegade jag ur lite och höll sminkningen ganska ljus och diskret.


Jag har använt: Beauty Base Dark Under Eye Concealer från Lumene, IsaDora Smooth'n Shine Lipgloss i färgen 31 Pink Nectar, nya Precision Mascara från samma märke, kajalen Damse från Stila, solpuder från Physicians Formula, krämskuggan Clinique Lid Smoothie Antioxidant 8-Hour Eye Colour i Pinko-biloba som highlighter och duorouget Baked to Last i Coral från The Body Shop.

8 kommentarer:

 1. skulle du kunna lägga ut bilder på din vanligaste sminkning? det skulle vara kul att se hur du ser ut utan smink:)? har precis börjat läst din blogg!:)

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det blev fint. Kul med rosa till våren. Iofs är det mer snö här nu än vad det varit på hela vintern:)

  SvaraRadera
 3. Rosa är jättefint! :-)

  SvaraRadera
 4. Anonym: Vad kul att du hittat hit! Jag har nog inte någon vanligaste sminkning. Jag varierar mig hela tiden! Det är delvis därför jag började blogga :) Osminkat vågar jag inte utlova, men om du klickar på maskara-etiketten i etikettmolnet till höger finns där massor av bilder där jag bara har just maskara.

  Emma P: Tack! Haha, snöblandat regn har vi haft här också idag...

  Ninni: Tack! Det är minsann finare än många tror :)

  SvaraRadera
 5. Jättefint! Junkshow är en fin skugga, har använt den en del på sistone men jag är så dålig på att fota mina sminkningar..

  SvaraRadera
 6. Roxcat: Tack! Det där med fotandet är inte så lätt, särskilt inte såhär års...

  SvaraRadera
 7. Du passade ju jättebra i rosa! =)

  SvaraRadera