torsdag 2 december 2010

Min policy

I dagarna har jag haft extra stor anledning att fundera mycket kring hur jag och min blogg förhåller oss till pressetiken, skönhetsföretagen och till er läsare. Här har jag tagit ställning och anslutit mig till Kicki Normans viktiga upprop (ytterligare info här), och så sent som igår fick jag en skum förfrågan om "artikel- och länkutbyte". Idag har jag listat ut hur man lägger till sidor i bloggen och nu finns det en PR-policy även hos mig.

Jag filar även på en sammanfattning av min hud- och hårtyp, då det ju också kan vara intressanta fakta att känna till för er som läser, framför allt med tanke på recensioner.

3 kommentarer:

 1. Detta är ingen kritik mot dig Kerstin. Jag tycker bara det här blivit så jädra förstorat. Varför kan vi inte få blogga bara för att det är roligt? Jag tackar numera aldrig ja till några erbjudande och dessutom så har de minskat sedan jag gick över mot eko-sidan. Tror att det främst är ett stort problem på de riktigt, riktigt stora bloggarna.

  Jag slår ett slag för lusten att blogga.

  SvaraRadera
 2. Känns lite skönt att ha bloggpaus just nu för jag orkar inte riktigt engagera mig, känns som om hela debatten inte gäller mig och min lilla miniblogg, har aldrig hamnat i sitsen med mutor och vad det nu kan vara. Att vara ärlig är jag ändå utan någon policy...hihi. Skulle väl aldrig i min dag skriva något bra om en dålig produkt! Det känns som om detta är mer för storbloggarna. Naturligtvis får var och en ta ställning själv och jag kommer inte att ha synpunkter på det, man väljer ju själv vilka bloggar man vill läsa och din blogg, Kerstin, är ju en av mina storfavoriter alla katergorier, det vet du. Kramis!

  SvaraRadera
 3. SminkJante: Jag förstår absolut hur man kan uppleva debatten som förstorad! För mig kanske den är det lite, jag har ju inte en jätteblogg. Å andra sidan har jag funderat mycket över de etiska aspekterna sedan jag började få pressutskick och även en del skumma förslag. Pressutskicken vill jag ju gärna ta emot, de gör att jag får möjlighet att testa en massa spännande saker och mer att skriva om. De skumma förslagen, däremot hamnar direkt i mejlens skräpkorg!

  Jag håller helt med om att lusten är viktgast! Den är ju faktiskt oberoende av policys och debatter, även om det just nu känns bra för mig att faktiskt ha en policy att luta mig mot. Men lusten är viktigast, absolut!

  Ninni: De allra flesta är nog ärliga, precis som du, även utan policy. Det var ju jag även innan jag skrev min policy, men nu känns det ändå bra att den finns =)

  Allra viktigast är ju, som SminkJante säger, lusten och utbytet med läsarna! Jag blev väldigt glad för din kommentar här! Kram tillbaka =)

  SvaraRadera