tisdag 28 december 2010

Graffiti à la printemps


Idag damp det ned några av vårens nya Graffiti-färger från IsaDora här hos mig. Lacken jag har fått kika närmare på heter 810 All City Brown, 809 Latte Queen och 807 Pink Bite. Utöver dem finns också babyblå 808 Blue Burner bland vårfärgerna.


Häromdagen skrev jag att krackle-lackstrenden kändes lite trött, men jag är inte sämre än att jag kan ändra mig! När jag såg färgerna hos LipGlossBitch (som måste ha världens hurtigaste brevbärare! Här kommer posten efter kl 15..,) för en stund sedan föll våren på plats. Jag hade just ögnat igenom vårens H&M-katalog och kände mig lite snopen över att färgskalan inte kändes som klippt och skuren för just mig. De fyra små lackflaskorna lyckas dock sammanfatta några av de viktigaste vårfärgerna, och när jag ser dem tillsammans får jag många idéer kring hur jag ska kombinera och få färgerna att kännas rätt även för mig.

Just sådana små aha-upplevelser gör att jag älskar nyheter om nya smink- och nagellackskollektioner. I någon liten palett, flasksamling eller fin promobild sammanfattas en hel säsong. Även om jag trivs med snön börjar jag känna mig riktigt sugen på våren nu. Hur känner ni?

7 kommentarer:

 1. Har du fått H&M-katalogen?! Jag längtar efter min, haha!

  Jag fick också graffiti-lacken idag, ska bli kul att testa dessa nya och "lättare" nyanser! :)

  SvaraRadera
 2. Dessa känns ju betydligt mer spännande måste jag säga! Kan nog hända att jag köper någon av dessa, skulle vara grymt kul att prova!

  SvaraRadera
 3. De såg ju skojiga ut! Jag vill också få IsaDora på posten... *Avundsjuk*
  Men trött på vintern är jag inte än. Nej, det är en härlig årstid!

  SvaraRadera
 4. Josephine: Japp =) Ja, de ser himla fina ut!

  Lina: Instämmer! De ser väldigt fina ut!

  Sminkan: Ja, riktigt rätt färgsatsat! Hoppas att ID ser din kommentar här =)

  Jag är nog inte heller riktigt trött på vintern, det är så härligt med snön!

  SvaraRadera
 5. Jag är inte heller trött på vintern. det är kul att galoppera i snön och jag ska åka skidor lite mer innan jag vill säga adjö till vintern. dessutom kommer det bli så helvetes blött när allt smälter, var ju översvämning i kalmar innan snön kom... Lacken känns sådär tycker jag, inte riktigt mina nyanser, men det ska bli kul att se dem på.

  SvaraRadera
 6. Emma P: Åh, galoppera i snön låter hur härligt som helst!! Jag får hästabstinens =) Snö är verkligen alltid bättre än slask! Helst vill man ju behålla snön ett tag och sedan hoppa över slaskperioden helt...

  SvaraRadera
 7. Tja, jag har vant mig vid långa vintrar när jag flyttade till norrland. Det är bara att gilla läget:)

  SvaraRadera