onsdag 29 december 2010

The Body Shops julkalender


Precis som Carina på Total Beauty hade jag turen att vinna en fin julask från The Body Shop i deras julkalender. I asken finns duschkräm, läppbalsam, kroppsskrubb och kroppssmör från serien Cranberry Joy. Det ska bli både kul och mysigt att testa dessa. Jag är inte helt Body Shop-frälst sedan tidigare, jag tycker nämligen att en del av deras grejer doftar alldeles för starkt. Visst gillar jag när produkter luktar gott, men det får inte bli så att det sticker i ögonen. På så sätt ligger duschprodukterna bra till - de doftar ju mest den korta stunden de används. Hur känner ni inför The Body Shops dofter?

8 kommentarer:

 1. Cranberry är jättegod. Min stora favorit har dock varit Moringa, efter tre förpackningar av deras bodybutter och en flaska duschcreme i den doften så tröttnade jag dock lite, men god är den! Jag har två parfymer från märket som jag gillar jättemycket - Moroccan Rose och Aqua Lily. Vet inte om den senare finns kvar i sortimentet dock vilket i så fall är synd, ser den inte på hemsidan.

  SvaraRadera
 2. Känner precis som du att en del doftar väldigt starkt, men som du också skriver så är det just i duschen som denna serie doftar som starkast... det kan jag överleva :) det doftar gott :)

  Har en del favoriter från TBS när det gäller deras massageoljor. Hoppas att denna serie ska vara riktigt bra för att hålla min hy i skick nu i vinter. Testandet pågår och än så länge ser det lovande ut för min hy :)

  SvaraRadera
 3. Jag vann också den där fina lådan. :-) Jag älskar TBS... det finns några dofter som min näsa inte gillar, men de flesta är underbara!

  SvaraRadera
 4. Jag älskar TBS, speciellt deras bodybutters. Dom brukar dofta milt nog till att jag använder dom mest hela tiden (Speciellt på vintern). Många av deras andra grejer doftar lite för mycket för mig.

  SvaraRadera
 5. Jag brukar hålla mig till deras bodybutter. Annars tycker jag också att dofterna kan vara lite starka...

  SvaraRadera
 6. Jag brukar gilla deras dofter. Har inget emot om något luktar mycket, bara det luktar gott. :-)

  SvaraRadera
 7. Ninni: Du är verkligen ett fan =) Jag håller med om att Cranberryn är riktigt god!

  Carina: Det låter bra att du gillar den =)

  Marika: Vad kul att du också vann!!

  Honi: Jag har också testat kroppssmören tidigare, men minns inte riktigt vad jag tyckte. Låter lovande att du gillar dem!

  Sophie: Då tycker vi nog ganska lika!

  SvaraRadera
 8. Naitastic: Gott är viktigast =)

  SvaraRadera