onsdag 15 december 2010

Nytt från Clinique hos mig!


I fredags hade jag en härlig Clinique-orgie på Mitti by Kicks vid Triangeln. Jag handlade både godsaker till mig själv, födelsedagspresent till lillasyster och en och annan julklapp. Till slut fick jag med mig inte mindre än tre fina gåvor hem! (De kan dyka upp under en gran i närheten, så vissa familjemedlemmar kanske får blunda lite nu...)


Till mig själv köpte jag äntligen den nya ögonpennan Instant Lift for Brows som jag skrivit om flera gånger tidigare. Fånigt nog verkar den inte finnas i ordinarie sortiment i Sverige, och jag fick ringa runt till hur många Kicks som helst för att få fatt på en av de sista. Jag kunde lika gärna köpt den direkt när den kom! Mer info om pennan och färgprover kommer så småningom!


Jag hittade också underbart mjuka Powder Foundation Brush, som Beleza och min syster talar sig varm för, och som jag inte heller trodde fanns i Sverige. Jag har länge tänkt norpa den i ett fint kit från Sephora (syrran har det, och är mycket nöjd), men eftersom NY-planerna hamnat lite längre fram i tiden tyckte jag inte att jag kunde vänta. Nu ska jag och min Superbalanced Powder Makeup ha det ännu bättre tillsammans!


Julklapparna jag köpte kan jag inte riktigt visa här, men en kan ni få se, nämligen den till farmor. Hon kan visserligen mycket (tex läsa sms!), men jag tror inte att hon läser bloggen. Hon ska få tjusiga stiftet Long Last Lipstick i Pinkberry.
Gåvan gick inte av för hackor:
 • High Impact Mascara i svart, 4g
 • Superdefense SPF 25 Dry/Combination, 15ml
 • Superbalanced Makeup i nyansen Vanilla, 15ml
 • Dramatically Different Moisturizing Lotion, 15ml
 • High Imapct Lip Colour i färgen Flamenco 4g
 • Take The Day Off Eye Makeup Remover, 50 ml
Både removern, maskaran och Superdefense är storfavoriter hos mig. Läppstiftet ser också riktigt fint ut! Foundationen får nog ligga till sig till soligare tider...

8 kommentarer:

 1. Härliga köp, och vilken fin gåva! Är foundationen i den färgen eller är förpackningen färgad, ser väldigt mörk ut, hihi! :)

  SvaraRadera
 2. Josephine: Ja =) Den är inte alls så mörk som den ser ut, men jag misstänker att den är lite för mörk för mig.

  SvaraRadera
 3. Vilka godsaker du har köpt :)

  SvaraRadera
 4. Jösses vad fina grejor. Speciellt gillade jag läppstiftet du köpte till din farmor, färgen är underbar!

  SvaraRadera
 5. Jag gillar läppstiftet i gåvan!=) Men man kan ju inte köpa två saker BARA för att få EN sak i gåvan, eller hur..;) Säg till om du vill bli av med ett..;)

  SvaraRadera
 6. Carina: Ja, jag är mkt nöjd =)

  Ninni: Ja, det är jättefint! Får se om jag kn få en farmor-lotd i jul =)

  Basteht: Ja, det är tokfint! Hrm, de två andra gåvorna är redan tänka som julklappar ;) Viss systrar och mödrar får blund =)

  Hoppas att lacköverlämningen går bra imorgon! Känns nästan som någon slags kurirverksamhet under förbudstiden =)

  SvaraRadera
 7. Hahaha, ja, där stod vi i snöyran och kände oss som KGB-agenter.;) Nej, men det gick finfint kan jag meddela.=) Nu ska du bara få dina pengar också.

  SvaraRadera
 8. Oooh, vad fint! Farmor blir säkert glad! :)

  SvaraRadera