lördag 18 december 2010

Bronsigt med Naked Palette


När jag väl kom ihåg att ta med kameran denna veckan, blev det aldrig ljust. Typiskt! Till denna sminkningen hade jag tagit inspiration från Emmas fina öga här, men eftersom jag hade Jingle Bells på klorna lade jag till lite mer guld och koppar. Skuggorna är Darkhorse, Smog och Half Baked ur Urban Decay Naked Palette.


Övriga produkter: Instant Lift for Brows och Lash Doubling Mascara från Clinique, UDPP, Cliniques Superbalanced Powder Makeup, applicerad med nya superborsten, duokajalen Egyptian/ brigthening gold från Clinique. och mineralrouge i färgen Quartz Peach från Maybelline. Sculpt and Shape Powder i Bone Beige/ Emphasize från MAC.

Idag har vi premiäråkt i skidspåret (inlägget här låg färdigt sedan tidigare i veckan). Det var underbart härligt! Nu väntar försenat fördelsedagsfirande. Jag återkommer till kommentarer och bloggar imorgon! Hoppas att ni också har en trevlig lördagskväll!

7 kommentarer:

 1. Läckert! Jag har inte hunnit åka än, har dock drömt om det inatt. Fast det var slalom... Planerar slalompremiär för året i mellandagarna...

  SvaraRadera
 2. Emma P: Tack! Härligt att kunna åka slalom i mellandagarna! Här nere hoppas vi mest på tillräckligt mycket snö för tur =)

  Privy Counsellor: Man tackar!

  SvaraRadera
 3. Jag har slutat längta efter snö, nu för tiden när jag bor i norrland så tar man snön förgiven.

  SvaraRadera
 4. SminkJante: Det åter härligt =) Här nere kunde mans önska att kollektivtrafiken också skulle tänka så...

  SvaraRadera
 5. Fint men jag tror att avsaknade av ljuset gjorde att sminket inte riktigt kom till sin rätt, fasen vilken trist årstid detta är! Det känns som om istiden kommit till oss...

  SvaraRadera