torsdag 30 december 2010

Clinique Instant Lift for Brows


Idag tänkte jag att ni skulle få stifta närmare bekantskap med min nya brynpenna, Instant Lift for Brows. Jag hade spanat både länge och väl innan jag slog till, så länge att jag nästan blev utan eftersom den inte finns i det permanenta sortimentet i Sverige.


Pennan har två ändar, en med mjuk brynfärg och en highlighter till brynbenen för att lyfta ögat. Båda är uppskruvningsbara. Tvärt emot vad jag först trodde är det den mörkare nyansen Deep brown som passar mig bäst, den är en varmare brun än den ljusare nyansen som är mer gråbrun.


Här ser ni färgprov på handryggen. Highlighterdelen funkar faktiskt även som krämskugga. Smart om man har ont om plats!

5 kommentarer:

 1. Den ser inte alls så pjåkig ut. Fast jag har fortfarande kvar mina favoriter från Clarins, kommer inte leta andra pennor innan de är slut eller iaf hotar med att ta slut. Då funderar jag på att testa NYXs dito som också är uppskruvningsbar...

  SvaraRadera
 2. Kalasfin! Jag har en annan brynpenna på väg till mig från Strawberrynet, lovar visa när den dyker upp härhemma.

  SvaraRadera
 3. Emma P: NYX låter också spännande! Om denna ILFB inte dyker upp svenska marknaden kan det ju vara klok med back up...

  Ninni: Spännande! Jag håller utkik!

  SvaraRadera
 4. http://www.feelunique.com/brands/crabtree-evelyn/gift-sets kolla här! Det finns flera liknande kit på rea och frakten är ju gratis!

  SvaraRadera
 5. Ninni: Tack! Jag öppnar nytt fönster på momangen!

  SvaraRadera