tisdag 7 december 2010

Tvådagars med Clinique


Igår och idag har jag sminkat mig likadant i flygande fläng under tidspress. Då är det bra med kompakt och idiotsäkert smink! Jag använde den fina Cliniquepaletten som följde med när Ninni handlade till mig i NY tidigare i höstas. Visst är den lite lik paletten från märkets jullook, Strawberry Fudge? Jag tänkte först att jag inte alls behöver den (Strawberryn, alltså), men nu är jag inte så säker...


Primer i miniformat från Urban Decay, kajalen Smoky Brown, Colour Surge Eye Shadow i Frosted Blossom och Chocolate Chip, Blushing Blush Powder Blush i Iced Lotus och Lash Doubling Mascara.

9 kommentarer:

 1. Den är faktiskt inte så dum den där paletten, perfekt för t ex gymväskan.

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Bra att ha snabbsminkningar att ta till. På morgonen är det alltid tidsbrist för att inte säga kris när jag ska sminka mig, så då blir det bara lite bassmink...

  SvaraRadera
 3. Säkra snabbsminkningar är perfekta att ha till hands. Vem hinner stå och vara innovativ dag ut och dag in?

  SvaraRadera
 4. Super att ha en "säker sminkning". Jättefint! Och ang vilken sminkning jag gillade bäst i november så vann bild nummer 2. Varför? För att du är jättesnygg i mörkt!

  SvaraRadera
 5. Väldigt fint! Vackra färger, harmonisk känsla.

  SvaraRadera
 6. Ninni: Ja, verkligen!

  Emma P: Tack! Mornar är hemska =)

  Shamrock: Precis!

  Lillasyster: Tack =)

  Sminkan: Tack!

  SvaraRadera
 7. Har aldrig testat någon skugga från Clinique, har du skrivit någon recension om den?

  SvaraRadera
 8. Riktigt fint, passar dig bra. Förstår varför det är din säkra sminkning.

  SvaraRadera
 9. Carina: Hrm, jag har nog aldrig skrivit någon regelrätt recension... Jag har dock väldigt många, och har haft i flera år. Jag skulle tro att jag testat de flesta formulas de har, och alla är riktigt bra! De enda som inte är helt hundra är blomvarianterna från våren 2009. Colour Surge är tex grymma!

  Kajsa: Tack!

  SvaraRadera