tisdag 8 oktober 2013

Too Faced hösten 2013: Pretty Rebel

Höstens sminkkollektion från Too Faced heter Pretty Rebel. Fokus ligger på mjuka färger i kombination med läckert färgstarka läppar, fylliga fransar och glitter på ögonen. Jag gillar det jag ser, både promobild och produkter, vilket inte alls känns oväntat. Too Faced är en favorit hos mig!

Ögonfröjd: Better Than Sex Mascara och Glitter Glaze Shadow Top Coat. Mascaran (235 kr) lovar definierade, separerade och otroligt långa fransar med hjälp av timglasformad borste. Jag gillar oftast Too Faceds maskaror, så denna är helt klart intressant. Glitter Glaze Shadow Top Coat (199 kr) applicerast ovanpå ögonskuggor för ett härligt metalliskt skimmer. Som man kan se redan i bloggnamnet är jag väldigt sugen på att testa dessa!

Color Bomb! (220 kr) är ett återfuktande Plumping Lip Tint som kommer i de fyra färgerna Coral Pop, Eastwood Red, Never Enough Nude och Bigger Berry. 
Alla nyanserna ser fina ut, men mest sugen är jag på de båda varmare Coral Pop och Eastwood Red.

Sist men inte minst har vi det fina lilla kittet Too Faced Pretty Rebel Essentials (495 kr). I det finns en palett med fyra fina ögonskuggor, en full-size Lash Injection 2 Mascara, en Perfect Eyes Waterproof Eye Liner i espresso-nyans, ett nude-färgat läppglans och en duo av matta Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder och rouget Papa Don't Peach.

Jag har ett liknande kit från Too Faced sedan tidigare som jag gillar mycket. Riktigt prisvärt med tanke på hur användbara produkterna är. Ögonskuggorna är snygga och mångsidiga, kajlen är min absoluta favorit (jag har den andra bruna nyansen, men skulle gärna ha denna också) och rouge/bronzer-duon är grymt användbar. Himla bra att ha i handväskan eller semesterpackningen. Just Papa Don't Peach har jag varit spekulant på länge och Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder är den nyans jag använder oftast ur The Bronzed & The Beautiful - French Riviera Edition (färgprover här). Nu ska jag bara komma på en bra anledning att köpa present till mig själv...

Vad tycker ni om Pretty Rebel? Är ni lika imponerade som jag?

2 kommentarer:

  1. Jag tycker också det ser ut som en superhärlig kollektion. Fast jag är grymt besviken över att den stora paletten inte verkar komma till Sverige...

    SvaraRadera