onsdag 30 oktober 2013

Recension: Clinique Superprimer Color Corrects Redness

Fram till innevarande höst har jag tyckt att primer är en svår produkt. Svår att utvärdera, och svår att hitta någon jag gillar. Nu har jag dock hittat två favoriter, IsaDoras och Cliniques. Bland Cliniques primernyheter Superprimers har jag testat Superprimer Color Corrects Redness (280 kr för 30 ml).

Superprimer Color Corrects Redness har (precis som övriga tre i sortimentet) en oljefri formula och lovar att förbereda hudens struktur och "sudda ut" både stora porer, rynkor och fina linjer. Just den gula varianten korrigerar rodnad i huden och skapar ett neutralt och jämnt underlag.

Vad tycker jag om Superprimer Color Corrects Redness? Som översta bilden skvallrar om är den redan en favorit som jag inte kan tänka mig att vara utan. Den håller allt den lovar, både hudtonen och hudytan blir jämnare och mattare utan att bli utan lyster. Porerna ser mindre ut och rodnad minskar, inte bara visuellt, utan även eventuell blossande känsla minskar tycker jag.

Oftast har jag använt Superprimer Color Corrects Redness ensam över min dagkräm (eller över solskydd), men den fungerar naturligvis bra även under smink. Jag använder ofta primern även osminkade hemmadagar för att bli lite jämnare och snyggare. Det blir högsta betyg!
Betyg: 5 av 5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar