tisdag 22 oktober 2013

Nyheter från ACO FACE Plus

ACO FACE Plus har fått fler maniljemedlemmar! Ovan ser ni dagkrämer och nattkräm:
Vitalising Anti-Age Day Cream (60 ml 85 kr) är berikad med antioxidanterna vitamin C och E, flera B-vitaminer och naturliga fuktbindare. Krämen skyddar och stärker huden mot dagliga yttre påfrestningar. Den tillför näring och ger huden ökad spänst och lyster. Lovar även jämnare hudton. Passar normal hy och är parfymerad. (Även med specialdesign från ACO-labbet, missa inte det!)
 
Nyheten Rich Moisture Anti-Age Face Cream (60 ml 119 kr) är en mjukgörande och stärkande ansiktskräm för torr och extra torr hy. Motverkar befintliga och framtida ålderstecken. Antioxidanten Q10 skyddar huden och hyaluronsyra ger extra fuktighetsbevaring. Vitamin B3, vitamin C och persikaolja stärker och vårdar huden. För torr till mycket torr hud, milt parfymerad. Finns också i ACO-labbet.
Nourishing Anti-Age Night Cream (60 ml 119 kr) reparerar och återuppbygger huden med vitamin A samt ger ny elasticitet. Den verkar mjukgörande med omega 3- och 6-haltiga oljor och återfuktar med mineraler och andra naturliga fuktbinadare. Reducerar torrhetsrynkor och fina linjer.
Nyheten Soft Bronze Face Cream (60 ml) ska ge huden en lätt solbrun ton och ett jämnare utseende med hjälp av färgpigment. Krämen innehåller också vitamin E och B3 och lovar skydd och återfuktning.
Serumet Intensive Anti-Age Face Serum (30 ml 129 kr i airless-pump) är också en nyhet som ska motverka både befintliga och framtida ålderstecken. Med hjälp av bland annat hyaloronsyra, fillers, panthenol, B-vitaminer, Q10 och E-vitamin lovas extra fukt, skydd mot yttre påverkan och omedelbar effekt på linjer. Låter ju inte dumt alls!
Soothing Anti-Age Eye Cream (15 ml) innehåller antioxidanterna vitamin C och E, vårdande vitamin B5, återfuktande mineraler och utslätande effekter. Den reducerar torrhetsrynkor och fina linjer på sikt och ger en visuellt jämnare och slätare hy pronto.
3 in 1 Cleanser är också en nyhet. Den ska fungera somsom rengöring, ögon make-up remover och ansiktsvatten i ett. Berikad med mjukgörande oljor och Vitamin E, B5 som skyddar huden mot yttre påverkan och lovar skonsam och effektiv rengöring. Masseras in på fuktad hud och torkas eller sköljes av. Milt parfymerad. Denna typen av allt-i-ett-rengöringar funkar sällan för mig, men man ska aldrig säga aldrig, så jag kommer att testa!
Jag har verkligen gillat det jag testat tidigare från ACO FACE Plus, så jag är mycket pepp på denna serie och har redan börjat testa. Den rikare krämen har outsoruceats till kompis med torrare hy, så kommer att få höra lite åsikter om den också!

Förlåt för knappa prisuppgifter, allt fanns inte i pressinfon, och jag hinner inte luska ut just nu.

4 kommentarer:

 1. Hej!
  vad tycker du om serein. Funderar på att testa, men vill gärna höra din synpunkt. Eller det är för tidigt med en recension?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Jag gillar det mesta med serien. Recensionen kommer så fort jag hinner :)

   Radera
 2. Undrar när det kommer en recension på serien? Väntar med spänning! Är lite sugen att testa själv, men vill se vad du tycker om den först..

  SvaraRadera