tisdag 15 oktober 2013

Skräddarsy din egen hudvård i ACO-labbet

Efter semester och sjukdom är jag lite sen på denna nyhet, men det är för spännande för att missa, så vi kör på ändå: De närmsta tre veckorna kan man klicka sin in i ACO-labbet och designa sig (eller någon annan) en personlig hudkräm. Jättekul nyhet tycker jag! Jag har testat och en tub är förhoppningsvis på väg hem till mig i detta nu.

I labbet får man följa sammansättningen av ansiktskrämens ingredienser och därefter addera de känslor man vill vårda lite extra, som t.ex. glädje, energi och harmoni. Känslorna genererar en unik förpackningsdesign med ett skräddarsytt budskap som förhoppningsvis bidrar till en positiv känsla varje morgon. Man får också formulera en personlig text till krämens baksida: kan vara en gratulation, en god morgon-hälsning till sig själv eller ett gulligt meddelande till en vän. Vecka för vecka väljer ACO ut vinnare som får sin kräm skickad hem till sig eller till den man vill uppvakta med en specialkräm.

I den egendesignade tuben finns antingen ACO FACE Plus Vitalising Anti-Age Day Cream eller ACO FACE Plus Rich Moisture Anti-Age Face Cream.
Vitalising Anti-Age Day Cream (60 ml 85 kr) är berikad med antioxidanterna vitamin C och E, flera B-vitaminer och naturliga fuktbindare. Krämen skyddar och stärker huden mot dagliga yttre påfrestningar. Den tillför näring och ger huden ökad spänst och lyster. Lovar även jämnare hudton. Passar normal hy och är parfymerad.
 
Rich Moisture Anti-Age Face Cream (60 ml 119 kr) är en mjukgörande och stärkande ansiktskräm för torr och extra torr hy. Motverkar befintliga och framtida ålderstecken. Antioxidanten Q10 skyddar huden och hyaluronsyra ger extra fuktighetsbevaring. Vitamin B3, vitamin C och persikaolja stärker och vårdar huden. För torr till mycket torr hud, milt parfymerad. 
Jag valde Vitalising Anti-Age Day Cream, det ska bli spännande att testa! Mer rapport om den och andra nyheter från ACO FACE Plus kommer inom kort. Jag har gillat det mesta jag testat från linjen tidigare.

4 kommentarer:

  1. Jag har också gjort en kräm i labbet. Hade varit kul om man fick en egendesignad kräm :-)

    SvaraRadera