fredag 6 januari 2012

Vårkalender: Vinn med IsaDora!


En adventskalender gör väntan på julen lite kortare och mycket roligare. Nu är julen knappt slut, men jag väntar redan ivrigt på våren och har därför roddat ihop en vårkalender som förhoppningsvis kommer att göra väntan mer uthärdlig. Hoppas att vill ni vara med och vänta och tävla om fina priser!

I första luckan hittar vi fägring till fransar och naglar för fest och vardag från IsaDora, i form av min festfavorit Big Bold Mascara Super Volumizing, nyheten Slim Brush High Performance Precision Mascara (läs mer här!), vampiga lacket Zinfandel och vintervita Wonder Nail Pearly Frost.

Hur tävlar man? IsaDora är ett märke som många av oss har en riktigt lång relation med. Kanske var till och med den första sminkprodukt du någonsin köpte från just IsaDora? För att tävla vill jag ni svarar på frågan: "Vilken var den första IsaDoraprodukt du köpte?" i kommentarerna. Glöm inte att också lämna mejladress.

Nästa lucka dyker upp inom kort. Jag kan avslöja att vi ser mer svenskt och mer lack i den.

Det finstilta: Luckan är öppen till fredagen 13 januari kl 12.00. Vinnaren meddelas i en kommande kalenderlucka och per mejl. Tävlingen är öppen för boende i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Psst! Det är inte alls omöjligt att vi får se ännu en lucka från IsaDora framöver. Stay tuned...

50 kommentarer:

  1. Velvet touch compact powder är mitt första isadora-köp, har nog använt det till och från i nästan 20 år. Jag har en sladdis-syster och en gång glömde jag en dosa hos familjen (hade flyttat) då brukade min lillasyster dofta i dosan och säga att det doftar johanna...gulligt eller hur!? :)

    SvaraRadera
  2. Build-up Mascara EXTRA VOLUME måste vara den första produkten jag köpte från Isadora. Köpte den om och om igen när jag precis börjat med smink, bytte sedan till samma mascara fast som vattenfast och körde med den några gånger.

    mass.erika@gmail.com

    SvaraRadera
  3. den första produkten jag köpte var nog ett läppstift, perfect moisture lipstick i färgen Pink Heather, tror jag till och med! :)

    Kul med vårkalender! :)

    sara_wik_strom@hotmail.com

    SvaraRadera
  4. Ojoj.... det var sååå länge sedan att jag inte kan minnas precis vad det var. Jag gissar på en duo ögonskugga eller ett puder! Nu gillar jag isadora mascaror och nagellacken är toppen :-)

    SvaraRadera
  5. Jag köpte ett puder som hette Velvet touch (tror jag det var) jag kände mig sååå vuxen och var så stolt, och mamma var glad att det inte tog mer än transparent puder för att jag skulle slippa gnälla om att få prova smink :p

    honiblogg at gmail dot com

    SvaraRadera
  6. Mitt första rouge var från IsaDora. Hade blivit rekommenderad av en kompis att köpa det på Domus sminkavdelning så då gjorde jag det. Över disk. Bad tanten om hjälp med att hitta en färg som passade mig och minns hur hon anmärket på mitt uttal. Jag sade nämligen svenskt - råååsch, och så skulle det ju inte vara fick jag veta. Nä, franskt uttal upplyste hon mig snorkigt om att det var. Handlade aldrig mer smink där. ;)

    SvaraRadera
  7. Hmm. Det måste vara en duoskugga i brunt och beige typ, eller mitt älskade gröna läppstift från Halloween-kollektionen cirka 1997.

    SvaraRadera
  8. Min första var ett av deras puder, detta var över 10 år sen så jag kommer inte Ihåg vilket puder det var :)

    SvaraRadera
  9. Något av det första jag ägde i sminkväg var ett vitt puder. Det var tänkt att det skulle bli kritvitt, det var Halloween. Men det var nog snarare transparent, för man fick dutta och arbeta som bara den för att få någon färg. Då blev det naturligtvis alldeles fläckigt och kakigt, och stelt som bara den. Jag förstod verkligen inte varför någon skulle vilja ha smink - fy så obehagligt! Ingen aning om vad det hette däremot, men ser dosan framför mig. Ganska liten, svart, och med Isadora skrivet på.

    Mejl på malin.bornhoft@gmail.com

    SvaraRadera
  10. Vilken superrolig idé! Jag köpte faktiskt mitt första puder från IsaDora för ca 20 år sedan. Det var ett pressat puder och jag tror banne mig att dosorna ser likadan ut idag.

    Annars köpte jag många av eye shadow quartet och nagellacken förstås!

    mynailmania at gmail dot com

    SvaraRadera
  11. Vad kul med en vårkalender =) Jag är rätt säker på att det var en singelskugga i silver som var mitt första IsaDora-köp för drygt 12 år sedan, den var väldigt flitigt använd!

    roxcat at gmail dot com

    SvaraRadera
  12. Den allra första produkten var säkert ett nagellack. Det som jag minns lite bättre är att mitt första puder kom från Isadora, och jag tycker fortfarande att det är ett bra puder :)

    johannavlundberg@gmail.com

    SvaraRadera
  13. Vilken trevlig ide' med vårkalender!
    Det första från Isadora... hrm, svårt att komma ihåg för det är så länge sen! Men det jag kommer ihåg är att jag köpte en mascara, antagligen den första varianten av "Build up extra Volume", blev förvånad över att den var så bra! Den var i brunt eller brunsvart, vill jag minnas.

    lotta@tapion.se

    SvaraRadera
  14. Jag har alltid passat på att fynda IsaDoras-kvartettskuggor när de varit på rea. Har haft många sånna, så det var nog en sån jag hade först tror jag. Fast det var ju så länge sedan så jag är inte säker. Den kvartettskuggan jag använt mest är nog en med bruna färger som jag dessutom använde i ögonbrynen under en lång period, mycket bra med multifunktion!

    SvaraRadera
  15. Min första isadora produkt var en skugga som var lavendellila, fråga mig inte vad för någon för det är för längesedan glömt, men jag vet att jag och kompisen kände oss Vackra med stort V.. =)

    Mail: fruvesa@live.se

    SvaraRadera
  16. Oj vad svårt att minnas vilken den första produkten av IsaDora var. Är glad för just IsaDora och det mesta smink i min necessär består fortfarande av IsaDora produkter.

    Men jag skulle tro att den första produkten var Cream Powder Foundation. Tyckte den var hur smidig som helst med allt i ett, dessutom lätt att plocka med sig.
    Idag har jag dock övergett den för att använda separat foundation och löspuder istället.

    Kul idé med en vårkalender:)

    SvaraRadera
  17. Mina första sminkprodukter var säkert de flesta från IsaDora - nu är det ju ca 15 år sen jag började köpa smink, så minnet är lite rostigt! :)
    Men jag minns att jag köpte en brun mascara, eftersom jag fått höra att blonda tjejer inte kunde ha svart mascara (??!!) och så minns jag första krämpudret i ca 3 steg för mörk nyans! :D

    mail: ameliehelena@hotmail.com

    SvaraRadera
  18. Jag tror att min första produkt från Isadora var ett rouge som var VÄLDIGT glittrigt. Jag la på så mycket att det gnistrade om min kinder och alla frågade vad jag hade gjort tills jag ganska besviken var tvungen att ta bort det. Nu använder jag aldrig glittriga rouger vilket kanske är lite synd.

    mail: frida.1996@hotmail.com

    SvaraRadera
  19. Oj... Jag har ett svagt minne av ett löspuder med jättedålig pudervippa som jag nog ändå använde rätt flitigt. (När jag kollar hemsidan nu inser jag att dosan och vippan är identisk idag!) Men det kan också ha varit en eyeliner i nån slags tuschpenneformat (kanske föregångaren till fine liner stilo?) som jag aldrig lärde mig applicera ordentligt. Färgen var nog grå.

    IsaDora är ju lätt fortsatt det mesta välanvända märket även här.

    Heja vårkalendern!

    Kram

    SvaraRadera
  20. Mitt första IsaDora-köp var ett täckstift, som jag och en kompis bestämt oss för att ha som läppstift (det var så det skulle vara då...), vi gick helt sonika fram till sminkdisken och frågade efter ett läppstift, inte tänkte väl vi på att det inte var avsett för läpparna :) Det fick hänga med länge, men då för dess avsedda effekt såklart ;)
    ebba.nordquist@comhem.se

    SvaraRadera
  21. Det måste nog vara 2 läppglans jag köpte som julklapp till mig själv från min farmor för massa vintrar sedan! Kommer ihåg att det ena luktade underbart av hallon men tyvärr finns den doften inte kvar längre!

    SvaraRadera
  22. Det var ett läppstift i plommonfärg (nästan brunt)väldigt snyggt då (mitten av 90-talet) men kanske inget jag skulle välja idag :)

    /Karin (karin.sjomar@gmail.com)

    SvaraRadera
  23. Måste nog vara en palett med deras 4 skuggor i nå bruna nyanser. Älskar dem paletterna fortfarande=)

    Lindischen@hotmail.com

    SvaraRadera
  24. Hej :) Min första Isadoraprodukt var ett galet snyggt nagellack i en rosa ton :-) Jag är med och tävlar!

    Lena (cettman_@hotmail.com)

    SvaraRadera
  25. Åhh va roligt! Jag TROR att min första isadora produkt var en svart kajal. Den användes flitigt ända tills mamma tyckte det var nog och övertalade mej att köpa en brun (också från isadora) istället. Har fortfarande inte bytt ut dem utan köper nya varje gång de tar slut :)
    / jennifer.e.alvarsson@gmail.com

    SvaraRadera
  26. Jag har aldrig varit någon stor Isadoraanvändare. Jag har säkert köpt nån Isadoramascara vid tidigare tillfälle men det är inget jag minns. Den produkt jag kan säga säkert är kajalpennan Nude.

    SvaraRadera
  27. Jag har aldrig varit någon stor Isadoraanvändare. Jag har säkert köpt nån Isadoramascara vid tidigare tillfälle men det är inget jag minns. Den produkt jag kan säga säkert är kajalpennan Nude.

    SvaraRadera
  28. Oj det var länge sedan... Tror att mamma och jag brukade köpa deras mascara tillsammans när jag var liten och började använda smink. Tror den hette 2000cal mascara.

    mvh. Viktoria (vicky.larsson@gmail.com)

    SvaraRadera
  29. Helt omöjligt att minnas...det var ju artonhundrafrost typ. Men jag är ganska säker ändå på att det var en typisk IsaDora-palett med fyra ögonskuggor. Bl. a. lila med hologlitter..ja det var fancy redan då :). Ljus lila och två andra lite mer diskreta skuggor.

    pamsan79 at gmail dot com

    SvaraRadera
  30. Jag började sminka mig ganska sent 90-tal och jag tror att min första kontakt med IsaDora var mammas blå kakmascara som jag lånade innan jag köpte egen. Jag tyckte att blå mascara var fint till mina blå ögon :-)

    blondie_hamlet at hotmail.com

    SvaraRadera
  31. Min första produkt från isadora som jag minns var ett klarrött nagellack ^^ inte så originellt kanske, men i alla all väldigt fint :)

    mail: anniescolors@gmail.com

    SvaraRadera
  32. Åh, Isadora och jag går way back! Det första jag köpte var nog en vanlig svart mascara, jag minns inte vilken. Hade även en grön Isadoramascara som jag älskade när jag gick i sjuan :)

    frokenfrodig@gmail.com

    SvaraRadera
  33. Min första grej jag köpte från Isadora var ett läppglans. Har för mig att färgen hette "Nougat" och den var lite sådär brun-röd med guldskimmer, himla fin. Använde den troget varje dag genom hela gymnasiet och blev uppriktigt ledsen när färgen försvann ur sortimentet. Hittills så har ingen annan nyans ens vart i närheten av den gamla godingen!
    /toppenfanny@yahoo.se

    SvaraRadera
  34. Vilken bra vinst! Har hört mycket gott om big bold mascaran! Den första produkten jag köpte var faktiskt en mascara: Hypoallergic. Tyckte den var bra då, men tror att jag skulle tycka det var alldeles för lite drama i den nu för tiden! /lisastenbergs@hotmail.com

    SvaraRadera
  35. Jag har ett vagt minne av en ljusblå ögonskugga från IsaDora som jag fick av min moster när jag var liten. Jag applicerade den över hela ögonlocket upp till brynen och såg nog mest ut som Mimi i The Drew Carey Show, men kände mig väldigt vuxen.

    Mitt första egna IsaDora-inköp var flera år senare i form av ett transparent puder, och ungefär där gick startskottet för mitt ständigt växande skönhetsintresse :)

    puderpuffen@gmail.com

    SvaraRadera
  36. Det första jag köpte från Isadora var ett ljusrosa skimmer lack! :)

    Hotmail: bop-bop98@hotmail.com

    SvaraRadera
  37. Min första isaDora smink produkt var nog isaDora flashy curl som jag fick av min mor i julklapp sen des har jag bara blivit mer och mer smink älskare.
    sen köpte jag nog ett isaDora nagellack innan och sedan har jag bara älskar isaDora mer och mer.

    mail: Elin.olsson.98@edualvesta.se

    SvaraRadera
  38. Jag hör till dem som köpte min första Isa Dora rätt sent i livet. Jag var nog ca 30 (är 39 nu, märk väl inte 40 än, bara 39...).

    Då blev det en mascara, lengtening något tror jag den hette. Sedan dess har det blivit en hel del skuggor men framför allt lack. Jag älskar deras lack med "wide brush" De är helt underbara. Penseln täcker nästan hela nageln. LOVE IT!!!

    Hoppas på tur nu då :-)

    Kram på dig
    /Bondmoran

    SvaraRadera
  39. Min första ID-produkt var också en klassisk fyrfärgsögonskuggepalett (det ordet du!).
    Älskar för övrigt till skillnad från nästan alla andra deras wide brush :) Min mail: xanavegus@gmail.com

    SvaraRadera
  40. Mitt första inköp av IsaDora produkter gissar jeg var ett guld och ett silver nagellack + matchande läppstift. Kort efter köpte jag ett rött nagellack och ett matchande läppstift. Måste ha varit runt jul för längelängelääänge sedan:) Har nog aldrig provat IsaDoras mascaror av någon konstig anledning, har mest spanat på deras nagellack, där det finns massvis med roliga färger att välja mellan. Numera struntar jag i att matcha nagellack och läppstift;)

    MVH Else
    topstrigle[snabel-a]yahoo.com

    SvaraRadera
  41. Oj, det var så himla länge sen jag köpte min första IsaDoraprodukt, men jag minns faktiskt att det var en mascara. Jag fastnade speciellt för den eftersom IsaDoras produkter är så allergivänliga :)

    / waas_@hotmail.com

    SvaraRadera
  42. Den första Isadoraprodukten jag köpte var en kvartettskugga i lila/rosa. Flera år var detta mina enda ögonskuggor, innan mitt sminkintresse blommade ut.

    zara_m@spray.se

    SvaraRadera
  43. Åhå! En alldeles för mörk Cream Powder foundation, så jag såg ut som en oompa loompa!

    Sen dess har jag lärt mig att omfamna min blekhet. Och att rouge och bronzer ger bättre intryck än att se ut som en ostbåge. :D

    SvaraRadera
  44. Min första IsaDoraprodukt var mest troligen en flytande vattenfast eyeliner. Det var på den tiden då man tyckte att det var svårt att måla runt ögonen så jag trodde att en flytande nog skulle göra susen, resultatet blev inte speciellt snyggt, men tillslut så lärde jag mig i alla fall.

    johanna_engstrand@hotmail.com

    SvaraRadera
  45. Min första Isadoraprodukt jag köpte var ett läppstift faktiskt :) Ett vinrött sådant...

    Ha en trevlig helg!

    SvaraRadera
  46. Isadora var som du säger ett märke som man började sminka sig med. Snodde syrrans smink i smyg, hrm. Det första jag fick själv var ett puder, åh jag var i himmelriket...

    anna.berglund70@yahoo.se

    SvaraRadera
  47. Min forsta Mascara var just Isadora! Jag kommer ihag att jag kopte den pa H&M, men det var ju nagra ar seda :0)

    jenn2you@hotmail.com

    SvaraRadera
  48. min var en mascara som jag fick i julklapp när jag var 13! Build up volume mascara och det är en jag fortfarande använder! (Inte just den jag fick såklart! ;))

    stwof@live.com

    SvaraRadera
  49. Min första produkt från Isadora var en ögonskuggepalett med 4 olika nyanser i blått... hahaha... Detta måste varit 8 år sedan kanske.
    Kram

    SvaraRadera
  50. Jag är med! :D
    Mitt första Isadora köp var en superduperfin färg i ett av deras nagellack.
    Det var serisrosa och jag använder det än! Det håller otroligt bra och det har inte ens börjat klumpa. den håller också på naglarna i flera veckor. Färgen passar till det mesta :).

    SvaraRadera