torsdag 26 januari 2012

Vårkalender: Vinn godbitar ur The Body Shop Chocomania


Idag är det dags för ännu en lucka i vårkalendern! I potten finns en härlig trio från The Body Shops nya serie Chocomania som jag berättade om igår. Man vinner mumsiga Chocomania Lip Butter, Chocomania Shower Cream och lyxiga kroppsskrubben Chocomania Body Scrub.

Hur tävlar man? Man tävlar genom att besvara frågan: ”Vad skulle du allra helst vilja ha i alla hjärtans dag-present om du fick välja vad du ville från The Body Shop?" i kommentarsfältet. Glöm inte att också lämna mejladress. Extra vinstchans om du twittrar: "Jag tävlar om frestande kroppsprodukter från @TheBodyShopSE Chocomania hos @Skimmerskuggan" !

Tack till The Body Shop för vinsten!


Det finstilta: Chocomania-luckan är öppen till torsdagen 2 februari kl 12.00. Vinnaren meddelas i en kommande kalenderlucka och per mejl. Tävlingen är öppen för boende i Sverige.

41 kommentarer:

  1. Iiiihhhhhh!!! :D När jag fick Everybody härom dagen och läste om Chocomania så ringade jag in det jag ville ha i alla hjärtans dag-present. Det var Chocomania Shower, Moisture & Scrub set. Mest sugen på duschgelén och scruben.

    Jag fixa tom ett twitterkonto för detta ;)

    mynailmania@gmail.com

    SvaraRadera
  2. Förutom dom härliga produkterna i chocomania serien skulle jag vilja ha något ur hemp serien i alla hjärtans dag present. Helst hemp hand protector för mina torra tassar.

    Har även twittrat om tävlingen @nickyottosson

    (nicky.ottosson.landin@hotmail.se)

    SvaraRadera
  3. Jag har faktiskt lite snällt sagt till pojkvännen att det är just de med choklad jag vill ha. Om jag skulle välja nått annat skulle det nog bli något av deras bath foam för jag älskar mysiga bubbelbad. Romantik på hög nivå :D

    // Viktoria (vicky.larsson@gmail.com)

    SvaraRadera
  4. Å jag är så sugen på deras "Sweet lemon"-serie, skrubben (har aldrig testat någon av deras omtyckta skrubb) och lotion! Denna nya serie verkar ju yammie :-)

    Mvh Therese titti.larsson@gmail.com

    SvaraRadera
  5. Sweet lemon body scrub är nog den produkt som jag allra helst skulle vilja ha. Jag älskade nämligen den citrondoftande sockerskrubben från Suki när den var på tapeten för ett par år sen. Om jag skulle ha den otroliga turen att vinna här så skulle min son, William, få ha duschkrämen helt för sig själv. Den killen är nämligen helt galen i allt vad choklad heter, undantaget sån choklad med sprit i förstås. :-) William får man tvinga in i duschen, men det skulle nog gå lättare med en chokladduschkräm tror jag.

    SvaraRadera
  6. Jag skulle nog helst vilja ha ett par härliga body butters =)

    SvaraRadera
  7. Jag skulle välja ett bodybutter i doften Pink Grapefruit, alltid älskat den doften men aldrig köpt!

    Makeuponista@live.se

    SvaraRadera
  8. Jag skulle vilja ha en golden brown Smoky Eyes Palette.

    SvaraRadera
  9. Jag gillar många av TBS produkter, men till alla hjärtans dag väljer jag nog min favortiparfym, Love etc.

    johannavlundberg@gmail.com

    SvaraRadera
  10. Hm, om jag skulle svara någonting förutom den nya chokladserien (för den är jag annars sugen på att testa!) så skulle jag nog svara ett Body butter i lukten Mango. Min är precis nästan, nästan slut och den är ju så underbar!

    caroline.kamarainen@gmail.com

    SvaraRadera
  11. Oj shit vad svårt. Det finns så himla mycket på TBS som jag skulle vilja ha. Älskar allt jag har testat därifrån.
    Fast om jag bara måste välja en produkt blir det nog deras Honey Bronze Bronzing Powder. Jag älskar den speciellt för att den inte har något glitter i sig (så svårt att hitta bronzers utan glitter nu för tiden) och att den är snäll mot huden. Jag får ganska lätt finnar men med TBS bronzer blir min hy inte prickig och jag får ett perfekt utséende.

    SvaraRadera
  12. Åh, jag skulle älska att få Japanese cherry blossom Edt! Doftar underbart!!

    Mail: idavraal@gmail.com

    SvaraRadera
  13. Jag skulle vilja få Vanilla Body Butter Duo - smart att kombinera en fetare kräm och en lite lättare i samma förpackning! Är svag för vaniljdoften också...Mmmmm, luktar så gott!

    SvaraRadera
  14. Jag skulle bli jätteglad för body butter och skrubb i shea-serien.

    lillamolly@hotmail.com

    SvaraRadera
  15. Jag skulle bli jätteglad för en Extra Virgin Minerals Liquid Foundation, har velat testa den ett bra tag nu.

    lina.rundqvist[at]gmail.com

    SvaraRadera
  16. Jag skulle vilja ha deras Jordgubbs scrub för att den påminner mig om sommar och dessutom älskar jag jordgubbar! :)
    fashioncutblogg@gmail.com

    SvaraRadera
  17. 1. Om jag fick drömma fritt så väljer jag tveklöst White mysk eau de parfym (tror jag det är?)! Fullkomligt älskar den doften fortfarande! Får flashback till en massa år sen varje gång jag känner den doften, och det är bara en positiv flaschback :)
    2. vanitas@live.se

    SvaraRadera
  18. Jag vill ha shimmer cubes :-)

    Spacegirl_@spray.se

    SvaraRadera
  19. Jag skulle välja någon produkt från moringa-serien, den doften är helt fantastisk och jag sörjer att mitt moringa-bodybutter är slut... Vore kul att prova på scrubben eller bodylotionen (?). Då skulle jag bli både mjuk och väldoftande, och det är ju alltid uppskattat av älsklingen :)

    annaericsson85@hotmail.com

    SvaraRadera
  20. Jag skulle gärna vilja vara med.
    Jag skulle nog vilja ha "Extra Virgin Minerals Liquid Foundation", har testat det under en rådgivning där och det var super!

    Trevlig helg!
    turkost@gmail.com

    SvaraRadera
  21. Åh, då skulle jag vilja ha coconut body butter. För jag trodde att jag köpte en sådan när jag var på stanstead flygplats (och var väldigt stressad), men när jag väl satt i planet så insåg jag att jag hade köpt den med en massa shimmer i. Och jag lovar dig, det var verkligen shimmer överallt när jag hade använt den. Sedan dess har den legat längst ner i en låda. Så som sagt skulle jag vilja ha en utan shimmer.

    linneaandersson@aol.se

    SvaraRadera
  22. Jag skulle välja deras Deep Sleep Pillow Mist! Jag har otroligt svårt att somna på kvällarna, min lösning just nu är att lyssna på talbok tills jag somnar. Jag brukar hälla lite lavendelolja på kudden och det brukar lugna ner mig men Pillow Misten luktar verkligen gott!


    linnmoller@telia.com

    SvaraRadera
  23. Ojoj vilken tävling må jag säga! I Allahjärtansdagpresent så skulle jag vilja ha hela Mango-kitet som är min absoluta favorit, som just nu är påväg att ta slut... Tycker den doftar så fantastiskt gott och fräscht! :)

    hannaa_@live.com

    SvaraRadera
  24. Jag är gärna med!
    Jag skulle vilja ha: http://www.thebodyshop.se/web/ansikte/aloe/Aloe_Soothing_Night_Cream-222.aspx
    lite vård under nattsömnen som förhoppningsvis gör att jag ser och känner mig fräschare ut på morgonen.
    Har länkat.
    http://care69.blogspot.com/2012/01/2-feb-vinn-godbitar-ur-body-shop.html

    care69(at)live.se

    SvaraRadera
  25. Är gärna med och tävlar om denna härliga vinst. Skulle gärna få en Vanilla Body Butter Duo i Alla Hjärtans Dags present.
    liselotte.202andersson@telia.com

    SvaraRadera
  26. Är gärna med och tävlar om denna härliga vinst. Skulle gärna få en Vanilla Body Butter Duo i Alla Hjärtans Dags present.
    liselotte.202andersson@telia.com

    SvaraRadera
  27. Är gärna med och tävlar om denna härliga vinst. Skulle gärna få en Vanilla Body Butter Duo i Alla Hjärtans Dags present.
    liselotte.202andersson@telia.com

    SvaraRadera
  28. Är gärna med och tävlar om denna härliga vinst. Skulle gärna få en Vanilla Body Butter Duo i Alla Hjärtans Dags present.
    liselotte.202andersson@telia.com

    SvaraRadera
  29. Är gärna med och tävlar om denna härliga vinst. Skulle gärna få en Vanilla Body Butter Duo i Alla Hjärtans Dags present.
    liselotte.202andersson@telia.com

    SvaraRadera
  30. Jag är galen i choklad så allt ur Chokomaniaserien skulle passa mig perfekt. Skulle jag välja en produkt vore det deras body butter.

    evamar[punkt]tavlar[at]gmail[punkt]com

    SvaraRadera
  31. Jag e med. Skulle vilja vinna chokladlyx till min flickvän i alla hjärtans dag present :-) Jag tror hon skulle gilla de.
    Om jag får välja vad jag vill till mig själv skulle jag välja; White Musk® For Men Eau De Toilette http://www.thebodyshop.se/web/man/white_musk%c2%ae_for_men/White_Musk%c2%ae_For_Men_Eau_De_Toilette-236.aspx
    Nu hoppas jag på tur.
    Ha De!

    anderslukas@hotmail.com

    SvaraRadera
  32. Jag tycker väldigt mycket om deras body butter, känns som lite vardagslyx, och kul med många olika dofter. Dessutom har jag jättetorr vinterhy så de lite fetare sorterna passar mig perfekt! Har precis gjort slut på kokos, mycket sugen på den med choklad. Blev så glad då jag såg denna tävlingen! Har twittrat med.

    carin.rudberg@gmail.com

    SvaraRadera
  33. Denna underbara dagkräm önskar jag mig: http://www.thebodyshop.se/web/ansikte/vitamin_c/Vitamin_C_Daily_Moisturiser_SPF30-1498.aspx

    vh
    Monika
    6048gustafsson@telia.com

    SvaraRadera
  34. vill ha white musk i alla hjärtans dag-present!
    eller VADSOMHELST!! eller ALLT!!! åååh ååhh allt som luktar gott :D

    alander.sara@gmail.com

    SvaraRadera
  35. jag skulle vilja ha denna smarta produkt - http://www.thebodyshop.se/web/makeup/ogon/Shimmer_Cube-467.aspx
    men det man kan vinna här skulle oxo vara en fin alla hjärtan dags present ;)

    johanna.hellberg@hotmail.com

    SvaraRadera
  36. Jag skulle vilja ha deras fotkräm som luktar mint har haft den förut den har verkligen gjort underverk för mina fötter perfek att ha speceillt nu när vinterkylan är här och mina fötter blir extra torra.

    Jagalskarsarah@hotmail.com

    SvaraRadera
  37. Jag skulle vilja ha deras duo bodybutter spelar ingen roll vilken doft den här. Fick låna av min mamma förut och den är så bra speciellt den feta krämen som jag brukar ha på riktigt torra ställen.

    micaela.87@hotmail.com

    SvaraRadera
  38. Jag skulle gärna vilja ha en av deras body butters.. Spelar ingen roll vilken eftersom att alla luktar underbart!

    SvaraRadera
  39. Wow vilken gó tävling ;)

    Dessa är verkligen produkter jag hört bra om och skulle vilja testa! Är 20 år och tycker det är kul att testa på olika märken och krämer, osv.

    Skulle vilja få en Vanilla Body Butter Duo och Chocomania Shower Cream i Alla Hjärtans Dags present.

    Länkat från bloggen: http://lindastavlingsblogg.blogg.se/2012/february/2-feb-vinn-godbitar-ur-the-body-shop-chocom.html

    SvaraRadera
  40. Mineralfoundationen skulle jag hemskt gärna vilja ha då :) Den i kompaktform allra helst tror jag men även den flytande skulle funka, jag är inte så kinkig ;) Sedan vore det roligt att få testa deras Shimmer cubes också, tittade på dom förut och dom såg såå fina ut!

    Jag har även tweetat :D

    SvaraRadera
  41. Åååååh, en chokladserie! Underbart! Ja verkar som om jag får hinta lite till maken (han är ju också chokladälskare) till alla hjärtansdag present om man nu inte skulle ha turen på sin sida.

    Annars önskar jag mig en Soft hands Kind heart hand kräm. Mina händer är extremt vintertorra och det blir ju bara bättre om man får chansen att bidra lite till någon annans lycka också!

    Mvh

    Amanda
    erikssonamanda85@hotmail.com

    SvaraRadera